UP NEXT: Shy Martin

Tavaly novemberben mutatta be első hivatalos kislemezét a tehetséges svéd énekesnő, SHY MARTIN. A 25 éves előadó szóló anyaga bemutatása előtt közreműködött Mike Perry (svéd dj, producer) toplistákat meghódító „The Ocean” című dalában. Olyan ismert előadóknak írt szöveget már többek között, mint The Chainsmokers (All We Know), Astrid S (Bloodstream), Bebe Rexha ((Not) The One), Kygo és Ellie Goulding (First Time), illetve Alma és Tove Styrke (Good Vibes) közösét. 
Debütáló dala „Good Together„, egy olyan kapcsolatról vall, amikor már egy olyan szintre jutsz a partnereddel, hogy nem tudod eldönteni, hogy rossz vagy jó, ha együtt vagytok. Egy romboló szerelem, amiből nehezen lehet kikászálódni, ha mindketten ott találjátok magatokat.

2018-ban egyre jobban belendült a saját zenék gyártásába, és több kislemezt is piacra dobott, mint például „Forget to Forget„, „Lose You Too” vagy a legutóbb, még az EP előtt bemutatott „Just a Little Longer” című szerzeményt.

O

OVERTHINKING címet viselő első EP-jére össze is gyűjtötte az előbb említett dalokat egy csokorban, de természetesen egy vadonatúj dalt is felsorakoztatott a többi mellé.

A svéd énekesnő eddigi munkáit megtaláljátok hivatalos Spotify, illetve YouTube oldalán, vagy kövessétek mindennapjait Instagram-on vagy Facebook-on!