inna
Twitter

BRÉKING: INNA ÉS CASCADA IS BUDAPESTRE ÉRKEZIK!

Úgy tűnik a 2019 is a retró éve lesz!

Idén mind a két előadó járt hazánkban, de úgy tűnik INNA és a Cascada is akkora siker volt, hogy meg kell 2019-ben is ismételni a koncerteket. Igaz, most mind a két előadó a Budapest Park minifesztiváljaira érkezik, mint headliner, húzónév.

A Cascada a Total Dance Cabrio Fesztivál nevezetű esemény egyik fő fellépője lesz. Az esemény hasonló felépítésű lesz mint az, amelyiken idén is fellépett a német banda. Május 18-án, szinte a park nyitásának első szakaszában a Cascada mellett még a Kozmix vagy a Veganboyz is, akik először érkeznek a Budapest Park színpadára.. Szinte nem is volt kétség, hogy a banda visszatér hazánkba, ugyanis idén is óriási hangulatot teremtettek és jól megmozgatták a jelenlévőket a már-már ikonikusnak mondható „Everytime We Touch” vagy az „Evacuate the Dancefloor” c. dalaikkal. Az eseményre jegyeket ezen a linken találtok, 4999 forintos kezdő, super early bird áron. Az minifesztivál Facebook-os eseménye pedig itt található.


Ha újra itt a nyár és meleg az idő… akkor nincs is jobb, mint lenyitni a cabrio tetejét és elindulni egy fantasztikus zenés utazásra! Május 18-án a legmagasabb sebességbe kapcsolunk a Budapest Parkban, ahol egy hatalmas, lélegzetelállító fesztivál keretében idézzük fel a ’90-es és 2000-es évek buli hangulatát! A korszak legnagyobb külföldi és hazai sztárjaival, a megszokott TOTAL DANCE feelinggel
és show-val készülünk, hogy ismét együtt Veletek induljunk neki a nyárnak! Szállj be hozzánk Te is!
Ne maradj le.

Total Dance Cabrio Fesztivál – Facebook esemény

A Balkánon inkább népszerű, román szupersztár INNA is visszatér a magyar közönség elé. Idén Győrben lépett fel, saját headline koncertjével, ahol Dér Heni és Bogi is az előzenekarjai között voltak. 2019-ben sem maradunk INNA nélkül, hiszen a Budapest Parkban júliusban lép majd színpadra az I Love 2000’s ✘ Budapest Park minifesztivál keretein belül. A „Hot” énekesnőjén kívül érkezik a színpadra még a Grove Coverage, a Soundlovers, a Haiducii vagy a Kozmix. A július 13-án megrendezésre kerülő fesztiválra a szuper early bird jegek 4499 forintos áron kaphatóak jelenleg itt. A Facebook esemény pedig itt érhető el. Ne felejtsetek el becsekkolni!


A Pro On Agency bemutatja: a tavalyi telt házas buli után ismét, I love 2000’s a Budapest Parkban! Idén nyáron a főváros újra visszautazik az időben. A 2000-es évek buli kultúrájának kultikus himnuszai csendülnek fel JÚLIUS 13-án a Parkban. Ezt az életérzést 7 külföldi nagyágyú hozza el Nektek, hogy a hangulat a maxon pöröghessen. Tessék időben felkészülni, hiszen ezen az éjszakán mindenki táncra perdül majd!

I Love 2000’s ✘ Budapest Park – Facebook esemény

Ha még decemberben megveszitek jegyeiteket (bármely Budapest Park-os) a koncertekre, most egy jó ügyet is támogattok vele: a koncertjegyekből 50 forintot különböző alapítványoknak ajánl fel a fenntartó. Erről itt olvashattok bővebben.