BBC RADIO 1 LIVE LOUNGE: ZARA LARSSON

Minden október és november a brit BBC Radio 1-nél egy „live lounge” hónap, melyben szupersztárok adják elő jelenlegi kislemezüket illetve egy feldolgozást is.

A BBC Radio 1 Live Lounge egy olyan szerkezetű rész a rádió adáskeretében, ahova mindenféle szupersztárokat hívnak meg egy interjú, egy saját dal illetve egy feldolgozás előadásáért. Nos természetesen ez bármikor eltérhet ettől az alaptól, de általában ez a megszokott. Az évek során már-már hagyománnyá vált, hogy minden októberben és novemberben különlegesebbnél különlegesebb előadók veszik be a rádió székhelyeit és szuper előadásokat nyújtanak. Amellett, hogy meginterjúztatják őket, illetve saját kislemezüket is tudják promótálni az élő fellépés által, egy feldolgozást is előadnak, melyet ők maguk választottak ki. Ezért történik az, hogy Miley Cyrus Lana Del Rey-t énekelt, vagy Adele Cheryl-t.

A mostani hónapban, etapban is fantasztikus előadók kerülnek a porondra. Most például Zara Larsson volt a rádió vendége, aki a „Ruin My Life” mellett Normani és Khalid közös szerzeményét, a „Love Lies„-t adta elő. Érdekesség, hogy Zara a saját, „Ruin My Life” c. dalának is egy akusztikus verzióját választotta, még intimebbé téve a rövidke fellépést.

Ruin My Life

Love Lies (Khalid & Normani feldolgozás)