Madison Beer reméli, úgy éget mint a pokol tüze

Mondhatni majdnem, hogy Justin Bieber fedezte fel a 19 éves amerikai énekesnőt, akinek énekes videóját tweetelte még 2012-ben a kanadai szupersztár.

Az amerikai származású, MADISON BEER 2012 óta tevékenykedik a zenei világban, Bieber twitter-es megosztása után figyeltek fel rá többen is, ezek után kötötte meg élete első szerződését az Island Records-szal, majd Scooter Braun menedzselése alatt megkezdte zenei karrierjének beindítását.

Pályafutása elején a Monster High című animációs rajzfilm kapcsán elkészítette „We Are Monster High” dalát, 2013-ban már vendégelőadóként tűnt fel Cody Simpson oldalán a „Valentine” című dal kapcsán, hivatalos megjelenésre nem került sor, viszont lejátszotta a Disney Radio. Első dala és klipje „Melodies„, a videóban még maga Justin Bieber is feltűnik az első képsorokban. Ezt követte második hivatalos kislemezes dala „Unbreakable„, egyre nagyobb lett körülötte a felhajtás, beindult az közösségi médiája is, egyre több ember követte és osztotta meg a félig zsidó származású tehetség munkáját.

Egészen 2015-ig nagyon jól hozta ezt a cuki kislányos style-t, viszont utána teljes váltáson esett át, nem csak zeneileg, de külsőben is, igazi dög lett. Közös dalt készített a Jack & Jack duóval, „All For Love”. Ezt követően több dalt is piacra dobott, mint „Dead”, „Say It to My Face” vagy a „Home with You”. Az előbb felsorolt dalok mindegyike felkerült idén megjelent legelső „As She Pleases” címet viselő EP-jére.

A sztori még itt korántsem ér véget, ugyanis David Guettával közösen készített dala „Blame It on Love, felkerült a francia dj nemrégiben megjelent korongjára (link).
Vadonatúj dala pedig „Hurts Like Hell” közösen készült el Offset, amerikai rapper közreműködésével, íme: