4 év után tért vissza új dallal Cheryl!

„love made me do it, it wasn’t my fault…”

Cheryl (anno Cole vagy Tweedy) az egyik legsikeresebb és népszerűbb brit előadó, aki a Girls Aloud-nak köszönheti a felvezetését. Öt #1-t tudhat magáénak hazájában. Ezt, csak Jess Glynne-nek sikerült megdöntenie, nem is olyan régen. Ez az énekesnő első kiadott dala a „Love Made Me Do It” utolsó stúdióalbuma, az „Only Human” óta, mely 2014-ben jelent meg.

Mi köze Liam Payne-nek a dalhoz?

Nos, Cheryl állítása szerint nem igazán szól az ex-One Direction tagról a dal, hiába folytatták életüket külön utakon pár hónappal ezelőtt. Bár a „I’m such a sucker, I fall in love with every fucker” sor a dalban egész agresszív és sejtelmes is. Tudtátok, hogy a Jonas Blue-val közös „Polaroid” c. dala Liam-nak eredetileg egy Liam és Cheryl duett lett volna? De mivel nem alkotnak már egy párt, ezért kellett Lenonn Stella-t felkeresni.

A dallal együtt érkezett meg a hivatalos kisfilm is, melynek különösebb története nincs, de azt meg kell hagyni Cheryl brutál jó formában van. Kritikusok és az emberek szerint amúgy ez az eddigi leggyengébb lead single-je, amiben azért meg kell hagyni, van némi igazság.