Októberi albummegjelenések

Hazai kiadók kiadványaiból szemezgetve már csak album fronton is csodálatos októberünk lesz. Lássuk, mik is várnak minket eme szép őszi hónapban!

Dua Lipa – Dua Lipa (Complete Edition)
október 19. (Magneoton Music Group)

Az albán származású brit énekesnő 2015-ben robbant be a köztudatba „Be The One” című dalával, amit a szenzációsan sikeres „New Rules” és az „Idgaf” követett. Debütáló albuma tavaly jelent meg ‘Dua Lipa’ címmel, ennek bővített verziója az alábbi dalokkal egészül ki: Dreams, Room For 2, New Love, Bad Together, Last Dance.

A lemezen 8 bónusz track is helyet kapott: Want To, Running, Kiss N Make Up (feat. BLACKPINK), One Kiss, Electricity, Scared To Be Lonely, No Lie, New Rules (live)

A kibővített anyag 2018. október 19-étől kapható.

MO – Forever Neverland
október 19. (Sony Music Hungary)

Október 19-én érkezik a skandináv popénekesnő második stúdióalbuma. A Magyarországon már több alkalommal is koncertező díva, 14 dalt tartalmazó lemezére többek között olyan dalok kerültek, mint a Nostalgia vagy a Diploval közös Sun In Our Eyes.

Jess Glynne – Always In Between
október 12. (Magneoton Music Group)

Az ‘Always In Between’ egy 28 éves nő küzdelmeit mutatja be, ahogyan a valós életet próbálja vágyaival egyensúlyozni. Jess Glynne legújabb lemeze egy önismereti úton viszi végig hallgatóit: énekel újonnan szerzett sikereivel való megbirkózásáról, szerelmi csalódásáról és a második albumának megírásával járó nyomásról is. Az anyagról előzetesen olyan toplistás slágerek jelentek meg, mint az „I’ll Be There” és legújabb dala, az „All I Am”. Jess az albumot egy novemberben induló aréna turnéval ünnepli az Egyesült Királyságon belül.

A lemez az 2018. október 12-i megjelenését követően 3 hónapig akciós áron kapható.

Twenty One Pilots – Trench
október 5. (Magneoton Music Group)

Hamarosan kapható a Grammy-díj nyertes Twenty One Pilots legújabb lemeze, a ‘TRENCH’. A 2018. október 5-i kiadványról elsőként a „My Blood” című dal jelent meg, amelyet a rekorddöntő „Jumpsuit”, a „Nico And The Niners” és a „Levitate” háromrészes elbeszélése követett. Az utóbbi 10 év egyik legnagyobb nemzetközi slágerét, a „Blurryface”-t is megalkotó duó a lemez megjelenést az idén október 16-án induló „The Bandito Tour”-ral koronázza meg.

Tom Odell – Jubilee Road
október 12. (Sony Music Hungary)

Október 12-én jelenik meg a brit énekes-dalszerző harmadik stúdióalbuma. A lemezről már korábban megjelent Jubilee Road és az Alice Mertonnal közös Half As Good As You című dalok tanúsága szerint igazi csemegére számíthatnak az érzelmes dallamok kedvelői.