#HONEY – bemutatta új korongjának címadó dalát ROBYN!

A svéd énekesnő, Robyn idén jelenetkezik 8. lemezével, a „Honey„-val, mely Október 26-án fog megjelenni. A mai napon jelent meg a címadó dal, ez a 2. kislemez a „Honey„-ról. (1. „Missing U„)

1995-ben robbant be „Robyn Is Here” albumával, melyről 2 dal is a top 10-ben landolt az amerikai Billboard listán. 2002-ig kiadott még 2 LP-t, de világszerte megbuktak a listákon. 

Az előadó 3 év szünet után új kiadóval tért vissza 4. korongjával, a „Robyn„-nal, ami főképp Európában tarolt, mérsékelt sikereket ért el az USA-ban. 5 évvel később jött a „Body Talk„, amiről a  „Dancing On My Own” és a „Call Your Girlfriend” nagy népszerűségnek örvendtek. 2014-től 2016-ig 3 EP-vel és több kislemezzel is jelentkezett.

Az idén megjelenő albumon 2015-ben kezdett dolgozni, szeptemberben jelentette be megjelenését, melyről úgy nyilatkozott, hogy igazán személyes lett, mivel sok dolog történt vele a felvételek alatt (szakítás, közeli barát halála), nehéz lenne elmagyarázni, a legjobb útja a megértésének az, ha meghallgatják. 

BORÍTÓ

DALLISTA: 

  1. Missing U
  2. Human Being ft. Zhala
  3. Because It’s In the Music
  4. Baby Forgive Me
  5. Send to Robin Immediately
  6. Honey
  7. Between the Lines
  8. Beach 2k20
  9. Ever Again