Rezegjenek a Balaton hanghullámai!

Az alábbi nemzetközi előadókat biztosan nem akarod kihagyni!

RITA ORA
A Balaton Sound egyik legjobban várt előadója a globális sikereket elért pop-díva, Rita Ora. A egzotikus szépségű brit énekesnő 7 millió kislemezt adott el, köztük az elképesztően népszerű „Your Song” és „Anywhere” című felvételeket. Tizenkettő top 10-es dala volt eddig (amelyekből 5 platina- és 5 aranylemez) és debütáló albuma platinalemezként végzett az eladási listák csúcsán. A fesztiválon nagy valószínűséggel előadja legújabb bombaslágerét, a „Girls”-t is.

DAVID GUETTA
Nincs Sound Guetta nélkül. A világhíres dj-producer immáron hetedszerre látogat el a Zamárdiban rendezett fesztiválra. A Grammy-díjas francia lemezlovas új albuma 2018-ban érkezik,  akinek nevéhez számtalan klubsláger köthető. Hangolódjatok a bulira legfrissebb dalaival, a Siaval közös „Flames”-szel, illetve a Showtekkel készült „Show Me Your Love”-val.

TY DOLLA $IGN
Az idei év fellépői között tudhatjuk amerikai hip-hop szupersztárt is, Ty Dolla $ignt, aki 2010-ben lépett színre producerként és dalszerzőként. Első nagylemeze 2015-ben jelent meg „Free TC” címmel, amely nagy port kavart a szakmában és a rajongók között is. Amennyiben lemaradtál volna legújabb videóklipjéről, a Gucci Mane-nel és Quavoval közös „Pineapple”-t itt nézheted meg, amely legutóbb kiadott Beach House 3 Deluxe albumán szerepel.

DISCIPLES
A deep-house mesterhármas a zárónapon pakolja a talpalávalót. A srácoknak olyan trackeket köszönhetünk, mint az „On My Mind”, a „Jelousy” és a nemrég megjelent „Atheist”  amelynek hamisítatlan hangzásvilágát ezúttal is a ritmusos bassline, a zseniális hook és az erőteljes perkák határozzák meg. A léleksimogató szettet hajnali 2-től hallhatjátok, amely tökéletes záróakkordja lesz az ide Soundnak.