Több ezer ember előtt érzékenyült el Demi Lovato!

Demi Lovato pár napja döntötte meg saját „rekordját”, ugyanis új dalát, a „Sober”-t többen streamelték az első nap, mint a „Sorry Not Sorry”-t, mely eddig Lovato legtöbbet streamelt dala volt a megjelenés napján – 1.2 millió ember hallgatta meg a „Sober”-t, míg az utóbbit körülbelül 1 millióan.

Demetria jelenleg Európát járja, a nagysikerű „Tell Me You Love Me” turnéjával, és a tegnapi napon lépett fel Lisszabonban, a Rock In Rio Lisboa fesztivál keretein belül, körülbelül 350 ezer ember előtt (viszonyításképp a Sziget Fesztivál teltháza körülbelül 90 ezer). Amellett, hogy régebbi dalokat is visszahozott a set-be, Demi előadta legújabb, legintimebb dalát is, a „Sober”-t.

Mint fentebb is említettük, Demi legsikeresebb dala egyelőre a „Sober”, így nem volt nagy meglepetés, hogy előadta az énekesnő. A dalt zárásként énekelte, és éneklés közben elcsuklott a hangja, ugyanis óriási sikoly- és tapsvihar követte az „… and I’m sorry for the fans I lost who watched me fall again…” sort (természetesen a dal alatt és az egész set közben is fenomenális hangulat uralkodott a fesztiválon). Demi valóban elérzékenyült, valószínűleg nagyon kellett dolgoznia azon, hogy ne sírja el magát és el tudja énekelni a dalt végig. Az ilyen pillanatok biztosan felejthetetlenek az előadók számára is.

Az egész set-et pedig ezen a linken tekinthetitek meg, amíg el nem távolítják a YouTube-ról, ugyanis streamelték a fesztivált!