Indul a fesztiválszezon!

Hazánkban évről évre egy több, és nagyobb név fordul meg. Idén már, nincs olyan nagyobb fesztivál, amin nincs jó pár híresebb nemzetközi név. Lássuk, a szerkesztőségünk mit emelne ki és nem hagyna ki egy fillérért sem.

A mai nap kezdetét veszi a VOLT Fesztivál Sopronban!

Balaton Sound / Zamárdi / július 4-8.

Az idei Balaton Sound talán a fesztivál történetének legerősebb line up-jával kecsegteti a látogatókat. Olyan nemzetközileg is elismert nevek látogatnak el Zamárdiba, mint a The Chainsmokers, akikkel egy találkát is nyerhettek, a hazánkba már szinte hazajáró, David Guetta, a NERVO, Alesso, Big Sean, Dimitri Vegas and Like Mike, Jonas Blue, Ty Dolla $ign, a tavalyi Szigetet pótló Rita Ora, Ella Eyre, Martin Garrix vagy a Disciples. Óriási bulira lehet számítani, hiszen a napjainkban valóban releváns DJ-k és producerek valóban tiszteletüket teszik Európa legnagyobb vízparti fesztiválján.

JEGYEK  //  PROGRAMOK

Pohoda Fesztivál / Trencsén, Szlovákia / július 5-7.

Tavaly már jártunk a Pohoda Fesztiválon, melyről olvashattatok is, hogy mennyire egy pozitív csalódás volt számunkra. Az egyik legkörnyezetbarátabb, családbarátabb, és pénztárcabarát fesztiválként emlegettük, nos visszatekintve is ezt gondoljuk róla. Idén olyan előadókkal örvendeztetik meg a közönséget, mint a The Chemical Brothers, Aurora, Jessie Ware, Jamie Cullum, St. Vincent, LP, Ziggy Marley vagy a Little Dragon. Egyszer mindenképp érdemes átélni az a nyugalmat és szabadságot, ami a fesztiválon van, mindenképp érdemes bakancslistára tenni.

JEGYEK  //  PROGRAMOK

EFOTT / Velence / július 10-15.

Idén nagy visszhangot keltett az EFOTT fesztivál, ugyanis sikerült több közönségkedvencet is elhozniuk a magyar közönségnek. Először is, ne menjünk el a tény mellett, hogy a pop nagyasszonya, az aranytorkú Jessie J először lép fel hazánkban a fesztivál keretein belül, ami azért nagy dolog. Mellette, olyan sztárdömping lesz, mint a magyar közönségkedvenc, John Newman, a Dub FX, a Lost Frequencies, a Volbeat vagy a Sub Focus. Hazai viszonylatban pedig olyan előadók fogják magukat képviseltetni, mint a WellHello, Rúzsa Magdi, a Brains, Majka – Curtis páros, a Halott Pénz vagy a Leander Kills.

JEGYEK  //  PROGRAMOK

Campus Fesztivál / Debrecen / július 18-22.

A debreceni Campus Fesztivál is ütős felhozatallal jelentkezett. Idén olyan nagynevű DJ-k, mint a Sigma vagy R3hab is fellép a fesztiválon, rajtuk kívül pedig a magyarzene prémje lesz megtalálható, mint például a Péterfy Bori and the Love Band, a 30Y, a Brains, a Lóci Játszik, a hazai közönségkedvenc Punanny Massif, az Anna and the Barbies illetve a két Euróvíziós nagyágyú, az AWS illetve Pápai Joci.

JEGYEK  //  PROGRAMOK

Sziget Fesztivál / Budapest / augusztus 8-15.

A Sziget idei line-up-ját nem valószínű, hogy bárkinek is be kell mutatni. Olyan gigasztárok lépnek fel augusztusban hazánkban, mint például (első alkalommal!) Lana Del Rey, Dua Lipa, az Arctic Monkeys, Kygo, az ultrahyppe-al bíró Kendrick Lamar, a piszkosul sármos Shawn Mendes, a dán nagyágyú MO, Aurora vagy Zara Larsson. Természetesen rajtuk kívül még több száz nemzetközi és hazai fellépővel is büszkélkedhet az idei Sziget programtábla. Mindenképp érdemes alaposan átnyálazni a fellépőket, ugyanis rejtett kincseket is találhat az ember. Legyen az pop, alternatív, rock vagy house, idén minden stílusnak nyújt egy kis „jót” a fesztivál!

JEGYEK  //  PROGRAMOK

SZIN / Szeged / augusztus 22-26.

Talán azt is ki lehet jelenteni, hogy a nagyobb, nevesebb fesztiválok közül hazánkban a SZIN az utolsó, mely megrendezésre kerül. A fesztivál Szegeden, a belvárosban kap helyet, a Tisza partján, idén 50. alkalommal. Minden évben óriási bulival várják a kilátogatókat, atom fellépőkkel. Idén olyan előadók gondoskodnak a felejthetetlen élményről, mint Jess Glynne, Sean Paul, a Pet Shop Boys illetve a Wilkinson, a nemzetközi nevek közül, hazai viszonylatban pedig megnézhetitek majd az Irie Maffia-t, Majkát és Curtist, a Honeybeast-et, a Halott Pénzt vagy a Wellhello-t. Rajtuk kívül pedig több mint 100 más fellépőt is.

JEGYEK  //  PROGRAMOK