Nicki Minaj és Eminem egy párt alkotnak?!

Úgy tűnik Nicki Minaj az új albumának munkálatai közben megtalálta az igazit, mégpedig a rapper, Eminem személyében. Nicki épp, hogy bejelentette, hogy soronkövetkező albuma, a „Queen” mégsem érkezik június 15-én, hanem helyette augusztus 10-én érkezik, mivel szeretne még dolgozni a dalokon illetve a turnét is tökéletesíteni szeretnék. Minaj azt is elárulta, hogy igen az albumot egy szeptemberben kezdődő turné fogja követni. Emellett azt is, hogy június 11 és 15 között három meglepetés is érkezik a fanjainak… nos lehet a legnagyobb meglepetés épp az egyik válaszában rejlett.

Azután, hogy Minaj végzett az Instagram live-al, válaszolt pár kommentre is a képei alatt, ahol feltették neki a kérdést, hogy randizik-e Eminem-mel? Ő erre egy szimpla „Igen”-t válaszolt a kommentelőnek, ezzel természetesen felrobbantotta az internetet.


(kép: 24.hu)

Azt, hogy ez csak vicc vagy teljesen komoly dolog, még nem tudjuk pontosan megmondani, de mindenestre reméljük a rapperhölgy boldog a magánéletében.

Hamarosan nyereményjátékokat indítunk, melyből az egyik az újraéledt Instagram oldalunkon, a másik pedig a Facebook oldalunkon fog futni! Le ne maradjatok, kövessetek minket mind a két platformon (kattintsatok a két közösségi oldal nevére és már oda is irányít titeket!).