NAGYON ÜTŐS DAL A YESYES-TŐL: FIGHT!

A DAL 2018 – Euróvíziós Dalfesztivál versenye óta nagy figyelmet keltő yesyes zenekar idei első dalával robban bele a nyárba! Az érzelmekkel teli mű a FIGHT címet viseli, ami tökéletesen tükrözi a dal hangulatát. A dalt hallgatva felelevenednek az életünk legnehezebb pillanatai, majd erőt ad a továbblépéshez, küzdéshez.

A „Fight” Szabó Ádám, Katona Tamás és WALSTON közös munkájának eredménye, akivel a fiúk korábban az „I Let You Run Away” című dal remixén dolgoztak együtt, ami már közel 3,5 millió megtekintésnél jár a Trap Nation oldalán.

A társszerző elárulta, az új dal megszületésekor az alapkoncepciót és a hangulatot a saját lelkiállapota határozta meg.
„Szeretek úgy dolgozni, hogy az aktuális hangulatomat, érzelmeimet közvetítem a zenében, így a dal auráján érezni lehet egy kicsit mélyebb depressziót, bizonytalanságot, haragot, szomorúságot. Örülök, mert a srácok nagyon jól tudtak vele azonosulni és egy igazán erős dal születhetett meg belőle. Egy biztos: harcolnunk kell!” – mesélte WALSTON.

A „Fight” című számot élőben először június 8-án hallhatjátok az A38 hajón, ahol Rosalie-val, a lengyel származású elektro-pop dívával órási bulira készülnek! Csatlakozzatok az eseményhez! https://www.facebook.com/events/363710190786756/