Diák vagy? Így lehet Apple Music vagy Spotify előfizetésed féláron!

A Spotify már körülbelül egy éve bevezette, hogy a felsőoktatásban tanuló előfizetői részére jelentős kedvezményt biztosít, abban az esetben, ha a felhasználó igazolni tudja, hogy felsőfokú tanulmányokat folytat.A Spotify diákcsomag egyik promóciós plakátja

Ezzel az árszabással a diákok féláron juthatnak hozzá Spotify Premium előfizetéshez, ami számokban azt jelenti, hogy 4.99 € azaz kb.1550 Ft helyett 2.49 €-ért kb. 770 Ft-ért fizethetnek elő a Spotify havidíjas szolgálatatására.

Ezt a példát követte most az Apple is!

Megjelent az Apple Music felsőoktatásban résztvevő diákok részére létrejött csomag, amelynek nagyon hasonlóak a feltételei a Spotify-éhoz.

Az Apple egy UNiDAYS nevezetű rendszert használ a diákok hallgatói státuszának ellenőrzésére, olvasható a cég weboldalán:

„Amikor diákként csatlakozik az Apple Musichoz, a UNiDAYS hallgatóigazolási szolgáltatás segítségével ellenőrizzük, hogy be van-e iratkozva egy felsőfokú végzettséget adó egyetemre vagy főiskolára.

A UNiDAYS rendszeres időközönként ellenőrzi hallgatói státuszát. Ha a UNiDAYS adatai szerint Ön már nem hallgató, vagy ha letelt a 48 hónapos Diák-előfizetés, akkor az előfizetés típusa automatikusan egyéni Apple Music-előfizetésre módosul.”

Ha megfelelsz a feltételeknek 1490 Ft-os ár helyett 699 Ft-ért juthatsz hozzá az Apple Music premium szolgáltatásához.

Ha bővebben érdekel, akkor a Spotify ajánlatáról ITT, az Apple Music-ról pedig ITT tudsz olvasni.

 


 

Az oldalon eddig nem igazán olvashattatok ehhez hasonló tartalmakat, (pl. streaming szolgáltatásokról) ezért érdekelne a véleményetek, hogy szeretnétek-e még ehhez hasonló tippeket, híreket olvasni az oldalon!