Vadonatúj dalaival lépett színpadra FOXES! #AllINeed

ALL I NEED – ezzel a címmel érkezik a fiatal és tehetség angol énekesnő, aki nem mellesleg már Grammy díjjal is büszkélkedhet, FOXES legújabb, második stúdióalbuma!

tumblr_nrxsl5v2Zg1s4shajo1_1280
Debütáló kislemeze még 2012-ben jelent meg „Youth„,majd egy EP-t is kidobott kiadójával közösen WARRIOR címmel fémjelezve. Ezek után figyelt fel rá az orosz-német zenei producer és dj, ZEDD és annyira lenyűgözte őt tehetsége, hogy felkérte egy közös dal elkészítésére. A dal meg is született 2012-ben „Clarity„, ami annyira népszerű lett világszerte, hogy nem csak a toplisták élén tanyázott, de még egy Grammy díjat is sikerült vele bezsebelniük. Rákövetkező évben pedig közös dalt készített Rudimental-al („Right Here„), Sub Focus-szal „Until the End„, sőt a Fall Out Boy-os srácok is felkérték a „Just One Yesterday” elkészítéséhez. 2014 májusában jelent meg első nagylemeze; GLORIOUS, amiről olyan dalok kerültek megjelenésre, mint a „Let Go for Tonight” vagy a „Holding onto Heaven„.
Az érkező, új korong munkálatai már 2015 elején elkezdődtek, hogy minél hamarabb fizikai formában is megvásárolható legyen az ALL I NEED. Az album előfutára „Body Talkjúnius 22-én jelent meg. Emellett pedig egy közös dalt is készített Giorgio Moroder-el „Wildstar„.

Az énekesnő tegnap este Oslóban lépett fel, ahol régi dalai mellett az új korongról is elénekelt pár dalt..

ALL I NEED

AMAZING

BETTER LOVE