Hegyalja bérlettel is bulizhatsz a SZIN-en!

szinn

Komoly döntésre szánta el magát a SZIN-t szervező Next Wave csapata, ugyanis bejelentették, hogy a sajnálatos módon elmaradt Kingdom of Hegyalja fesztiválra előzetesen bérletet vásárlók, jegyük felmutatásával részt vehetnek az idén közel 90 ezer látogatót váró Szegedi Ifjúsági Napokon.

Nemrég látott napvilágot a hír, miszerint a július 15-19. közötti időpontra tervezett Kingdom of Hegyalja fesztivál elmarad. A Szegedi Ifjúsági Napok stábja úgy döntött, hogy aki elővételes Hegyalja bérletet vásárolt, hetijegyének felmutatásával részt vehet az idén életében először 6 napig tartó SZIN-en, ahol közel 200 fellépő szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

Fellép az idei Szegedi Ifjúság Napokon többek között az egykori Hegyen is óriási tömegeket megmozgató Scooter, a fülbemászó drum’n’bass slágereiről ismert Dj Fresh, a SZIN közönség kedvenc Russkaja, a frenetikus bulijairól ismert Dubioza kolektiv, valamint a brit sztár dj és producer: Chris Lake. A SZIN kínálatában természetesen az elmaradhatatlan és kiváló hazai előadók és zenekarok is szerepelnek. Fellép az Igazán Turné 2015 keretében Ákos, a Kosheen énekesnőjével (Sian Evans-szal) lép a színpadra a Brains, jön a Punnany Massif, a Hiperkarma, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz, a Wellhello, a Kelemen Kabátban, a Supernem, a Péterfi Bori & Love Band, a Hősök, a New Level Empire, az Anna and the Barbies, a Beatrice és még sokan mások.

„Amikor megtudtuk, hogy elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál, egyből azon kezdtünk el gondolkodni, hogyan is segíthetnénk ezen a sajnálatos helyzeten. Fel is vettük a Hegyalja szervezőivel a kapcsolatot, és együttműködési megállapodást kötöttünk. Ilyen esetekben nem kárörvendésre, hanem összefogásra van szükség, hiszen nem könnyű ezt a helyzetet kezelnie a csalódott fesztiválozóknak, és a szervezőknek sem. A Hegyaljára elővételben bérletet vásárlók jól járhatnak, hiszen hetijegyük felmutatásával végig bulizhatják a saját magához és a Hegyaljához képest is egy nappal tovább tartó Szegedi Ifjúsági Napokat, mindenféle plusz térítés nélkül” – nyilatkozta Kurucsai János, a SZIN sajtószóvivője.

A SZIN részletes programjáról, valamint a Hegyaljás bérletek pontos felhasználási feltételeiről a www.szin.org oldalon tájékozódhatnak a fesztiválozók.