Nick Jonas miatt veszett össze Selena Gomez és Miley Cyrus

 Csak hírességekkel randizik Nick Jonas.

sfasf

Nick Jonas, a KCA idei házigazdája valódi Casanova, aki a Nickelodeon díjátadójának több korábbi jelöltjével és díjazottjával is összeszűrte a levet. Miley Cyrus után Selena Gomezt is meghódította, mindezt úgy, hogy a sajtó sokáig a három sztár szüzességi fogadalmától volt hangos. A Jonas Brothers legfiatalabb tagja csaknem kizárólag hírességekkel randizik, ráadásul úgy néz ki, hogy a közelgő Kids’ Choice Awardson exeivel is farkasszemet néz majd.

Mi a közös Selena Gomezben, Miley Cyrusban és Nick Jonasban? A három tinisztár karrierje elején fogadalmat tett, hogy a házasságig megőrzi ártatlanságát – ez azonban egyiküket sem zavarja az ismerkedésben és a randizásban. Miley Cyrus és Selena Gomez korábban öribarik voltak, Nick Jonas, a KCA idei házigazdája azonban alaposan felkavarta a kedélyeket és egymás ellen ugrasztotta a csajokat.

Nick Jonas első nagy hódítása Miley Cyrus volt, rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatukról rengeteget cikkezett a sajtó. A szakítás után a fiatal zenész Selena Gomezzel szerette volna féltékennyé tenni egykori szerelmét, Selena pedig azonnal össze is jött a vonzó énekessel. Nick nem kapta vissza Miley-t, a két lány barátsága azonban jóvátehetetlen sebeket szenvedett. Miley sosem bocsátotta meg Selenának, hogy együtt járt Nickel, akit életrajzi könyvében a „nagy Ő”-nek nevezett. Selena pedig nehezményezte, hogy a jóképű énekes csak azért járt vele együtt, hogy Mileyt visszahódítsa…

A lányok barátságának az idei Kid’s Choice gála sem fog jót tenni, ahol Nick és Selena újra egy fedél alá kerülnek. Selena Gomez tavaly a gyerekek kedvenc énekesnőjének járó sárga léghajóval térhetett haza a díjátadóról, ahol a híres-hírhedt zöld trutymóban is megfürödhetett – a csinos énekesnő idén is hasonló bravúrra készül. Különösen fájó seb ez Miley számára, akinek Wrecking Ball című slágere a tavalyi Nickelodeon gálán jelölt volt a kedvenc dal kategóriában, végül azonban szobor nélkül kellett hazatérnie a díjátadóról. Idén jelölés híján nemcsak végignézheti, ahogy exe és egykori barátnője együtt fotózkodik, de biztosan eszébe jut majd, hogy Selena nemcsak szerelmét hódította el, hanem a Nickelodeon gálájának díjait is lépten-nyomon hazaviszi előle.

Forrás: Red Lemon Media