Januárban érkezhet Rita Ora legújabb albuma!

Az angol énekesnő és színésznő – hiszen Rita szerepel majd a 2015-ben érkező A szürke ötven árnyalata című filmben – legújabb dalai folyamatosan kerülnek fel az internetre.

Rita Ora várva várt, 2. stúdióalbuma „O” a tervek szerint 2015 első felében fog megjelenni a Roc Nation kiadó támogatásával. Az új era (korszak) felvezető dala „I Will Never Let You Down” még 2014 márciusában jelent meg a hozzá készített klippel együtt.

Második hivatalos kislemezként a “Get a Little Closer“ szerették volna bemutatni, viszont ennek a megjelenését törölték.
Időközben pedig arra is fény derült, hogy Rita olyan nevekkel dolgozik együtt az új projekt elkészítésében, mint Jay-Z, Prince, Vic Mensa de még will.i.am-el  is.
“A Little More“ egy új dal címe, mely a DKNY legújabb illatának (MYNY) kampányai keretein belül debütált, hiszen a kisasszony az új parfüm reklámarca volt. Egy new yorki sajtótájékoztatón pedig az énekesnő elárulta, hogy az új korong januárban debütál.
Megérkezett a “Grateful“ című nóta, ami egyben az amerikai romantikus dráma “Beyond the Lights“ egyik főcímdala is.
A Yahoo mutatott be egy pár perces előzetest abból a dalból, amit közösen készített el a gyönyörű énekesnő a legendás amerikai énekes, Prince közreműködésével “Ain’t About to Stop” címmel.
Rita maga erősítette meg American Music Awards gálán, hogy következő megjelenő kislemezes dal címe: “Testosterone“.

A kiszivágrott dalok/demók:

Get a Little Closer (Imanos & Gramercy Remix)

Caught On Fire

I’m Right Here

No More You

In the City