A legfrissebb klipek; Basement Jaxx, Cédric Gervais, Clean Bandit, Bastille

Basement Jaxx – Never Say Never (feat. ETML)

Basement Jaxx: Egy brit elektronikus zenei duó, Simon Ratcliffe és Felix Buxton együttműködéséből. Vadonatúj dallal és klippel népszerűsítik a legújabb albumukat, amely „Junto” címmel fog megjelenni aug. 25-én! A dalban egyébként egy fiatal meg pályakezdő énekes működött közre; ő ETML.

Cedric Gervais – Through The Night (feat. Coco)

Cédric Gervais: Egy francia származású DJ és producer, jelenleg Miamiban él. A 35 éves művész olyan slágereket mixelt már, mint Miley „Adore You”, vagy Lana Del Rey „Young and Beautiful” és „Summertime Sadness”.

Clean Bandit – Come Over (feat. Stylo G)

Clean Bandit: A brit elektronikus csapatnak idén májusában jelent meg debütáló albumuk, amelyről leghíresebb daluk „Rather Be” lett! Folytattak a kislemez kiadásokat, így mar a 6. kislemezes dalt jelentetik meg az albumról „Come Over” (a dalban egyébként egy brit művész vokálozott, Stylo G)!

Bastille – Oblivion

Bastille: Az brit zenekar továbbra is folytatja a munkalatokat második stúdióalbumukkal kapcsolatban, amit 2015-re ígérnek. A tervek szerint utolsó kislemezüket jelentettek meg az újra-kiadott “All This Bad Blood“ című lemezükről, ez pedig az „Oblivion” címet viseli.