FORDÍTÁS: The Vamps – Somebody To You feat. Demi Lovato

10404645_887273764621767_834781979_o

Új rovat indul útjára a MUSICDAILY keretein belül, amely a legújabb nemzetközi slágerek dalszövegének fordításával foglakozik. Mivel már régóta fordítok dalokat és youtube-on is van egy csomó követőm, úgy döntöttem, hogy veletek is megosztom ezeket a fordításokat.

Eddig több, mint 50 dal fordítását készítettem el, van köztük például Lady Gaga, One Direction, Lily Allen és még sokan mások. Amennyiben úgy érzitek, hogy ti is beküldenétek néhány újabb fordítást, ezt bátran megtehetitek és azok a dalok, amelyek kiemelt figyelmet érdemelnek, illetve korrekt videós munkát végeztek rajtuk, azokat mi is kitesszük itt a MUSICDAILY-n. (linkeket, rövid leírást üzenetben várunk és az üzenet elejére írjátok oda, hogy: FORDÍTÁS)

The-Vamps-feat.-Demi-Lovato-Somebody-to-You-Radio-Rip

 ♫ A következő fordításom alanya nem más, mint sokak kedvenc bandája, a The Vamps. A slágert debütáló lemezükről választottam és a ‘Somebody To You’ nemrégiben Demi Lovato közreműködésében is elkészült. A srácok és Demi videója 4 nap múlva jelenik meg, addig viszont itt van a dalhoz készített feliratos változat.

Csekkoljátok ezen a linken: