Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Válaszolj 5 kérdésre, és megmondjuk, melyik Harry Styles dal illik hozzád a legjobban!

Melyik a kedvenc évszakod?

Mit eszel a legszívesebben reggelire?

Hogy néz ki számodra egy tökéletes vasárnap?

Mit iszol legszívesebben az ebéded mellé?

Hol töltenéd az álomvakációdat?

Válaszolj 5 kérdésre, és megmondjuk, melyik Harry Styles dal illik hozzád a legjobban!
Sign of the Times

Az biztos, hogy az érzelmeid dominálnak főként, ha döntéshozatalról esik szó. Szeretsz nosztalgiázni, de szívesen veted bele magad új kalandokba is. Legjobban a "megélem a pillanatot" mottó jellemez téged.
Golden

A szenvedélyes és spontán jegyek dominálnak benned, és sose mondanál nemet egy hosszú kocsikázásra a kedvenc személyeddel miközben a közös playlistetek szól a háttérben a rádióból. Sokszor csak elmerülsz gondolataidban, annyira megfog egy-egy pillanat a mindennapok során. Fogadjunk, hogy megesett már, hogy csak ültél és úgy érezted, a saját videóklipedet forgatjátok éppen!
Watermelon Sugar

Te lennél a megtestesült nyári-gyerek a szótárban, ha példát kéne hozni a személyiségtípusra. Életvidám vagy és szereted, ha a barátaiddal vagy körülvéve, miközben megannyi közös emléket gyártotok. Mitől is kéne félned, ha ilyen emberek vannak körülötted?
Kiwi

A képzeleted jó barátod, és a fantáziád is meglehetősen élénk - ez segít kiteljesedni a mindennapokban. Mindig igyekszel kreatív megoldásokat kitalálni és megvalósítani is azokat. Inkább a jobban megfontolt emberek közé tartozol, hiszen tudod, hogy a jó munkához idő kell. Természetesen érzelmeid is dominánsak, de ezeket felülírják gondolataid általában.
Falling

Sok esetben inkább az eszedre hallgatsz, mintsem a szívedre. A hosszas beszélgetések kiváltanak nálad mindenféle bulit és összejövetelt, az előbbi sokkal hamarabb és jobban feltölt lelkileg. A jelszavad a kevesebb több, ezt pedig az élet minden szegmensére ki tudod vetíteni.