Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Melyik Selena Gomez album jellemez téged a legjobban?

Melyik a kedvenc klasszikus Disney meséd?

Melyik városban élnél a legszívesebben?

Hogy néz ki számodra egy tökéletes szombat este?

Mire függtél rá legutóbb a Netflixen?

Melyik a kedvenc ünneped?

Melyik volt a kedvenc Disney sorozatod?

Válassz egy Selena kislemezt!

Mi lenne az álommunkád?

Válassz egy hobbit!

És végül, de nem utolsó sorban válassz egy italt!

Melyik Selena Gomez album jellemez téged a legjobban?
Stars Dance

Te vagy a társaságod lelke! A bulizós oldalad a dominánsabb: a barátaid tudják, hogy veled tutira nem unatkoznak majd, és soha nem mondanál nemet egy jó bulira. Ugyanakkor van egy komoly oldalad is, így bármikor, bármiben számíthatnak rád és a segítségedre.
Revival

Igazán kiegyensúlyozott személyiséged van, így minden helyzetre nagyon jól reagálsz, és akármilyen stresszes is egy szitu, te tutira megőrzöd a hidegvéred. Szereted a társaságot és szinte mindenkivel jól kijössz, de azzal sincs problémád, ha egyedül kell lenned, hiszen fontos számodra az énidő is.
Relevación

Bármikor, bármilyen őrült kalandban benne vagy, és szeretsz minél jobban kilépni a komfortzónádból. Kevésbé szereted a megszokott, átlagos dolgokat, és mindig inkább az újat, újszerűt keresed. Nagyon könnyen barátkozol, és ragaszkodó típus vagy, így bárki számíthat rád – legyen az egy régi ismerős vagy éppen egy új barát.
Rare

Nem te vagy a legtársaságibb ember a világon, és ezzel nincs is semmi probléma! Nagyon jól ismered már önmagad, így szeretsz is magaddal időt tölteni, és csak merengeni a világ nagy dolgain. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem lehet téged kirángatni sem otthonról, hiszen szívesen vagy másokkal is, de csak mértékkel.