Események betöltése

« Összes Események

Harry Styles – Budapest Aréna

2022.12.31. 00:00

---

Harry Styles bejelentette 2020-as, Love On Tour elnevezésű világkörüli turnéját, amely a hamarosan megjelenő Fine Line albumot követi majd. A nagyszámú show áprilisban kezdődik az Egyesült Királyságban, majd átszeli Európát és Észak-Amerikát, mielőtt októberben Mexikóban zárul. A dél-amerikai, ázsiai és ausztrál dátumokat később jelentik be.

Harry Styles zenei karrierje a One Direction csapatban indult be. A bandával négy slágerlista-vezető albumot, 4 teltházas világkörüli turnét, közel 200 díjat, és több mint 50 millió eladott lemezt tudhatnak magukénak.

Harry szólóművészként 2016-ban a Columbia Records-szal kötött szerződést. Debütáló albuma 2017-ben jelent meg, és 14 ország slágerlistáját vezette. Első kislemeze, a Sign Of The Times hét országban került a slágerlisták élére, a Rolling Stone magazin pedig az Év Dalának választotta. Az énekes ugyanebben az évben debütált színészként Christopher Nolan háborús drámájában, a Dunkirk-ben, amely nagy kasszasiker volt világszerte.

Európában Harry előtt az egyre ismertebbé váló popsztár, King Princess lép majd fel.

A koncertekre november 22-én, pénteken 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés. Minden egyes eladott jegyből 1 dollárt jótékony célra fordítanak majd. A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak elővásárlási lehetőségük lesz november 20-án 10 órától. Az előadásokra limitált számban VIP prémium csomagok is elérhetők lesznek. A turné bejelentése alkalmából két új póló is kapható Harry Styles hivatalos weboldalán.

 

Részletek

Dátum:
2022.12.31. 00:00
Összeg:
---
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
View Esemény Website

Helyszín

Budapest Aréna
Stefánia út 2.
Budapest, 1143 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website