Megérkezett Charlotte Sands debütáló lemeze

Íme a can we start over?.

Charlotte Sands neve valószínűleg nem lehet ismeretlen a magyar közönség számára, ugyanis ő nyitott már a Simple Plan előtt a Budapest Parkban, illetve a 5 Seconds of Summer előtt is a Budapest Arénában. Most pedig debütáló lemezét mutatja be a nagyközönségnek, többek között egy budapesti klubkoncert keretein belül is.

Az énekesnő valószínűleg már igazán meg szeretné mutatni, hogy több van benne, mint egy Harry Styles inspirálta TikTok zene. Első nagylemeze mindössze 10 dalból áll és a játékidő nem több 31 percnél, de mégis valamivel többet ad, mint a tucatlemezek az elmúlt évekből: megismerhetünk egy hús-vér embert a kékhajú tornádó mögött. Azt, aki egyszerre sebezhető és magabiztos, azt aki előszeretettel nyúl vissza a 2000-es évek pop-rockjához, hogy inspirációt szerezzen, azt, aki nem fél megénekelni az elmúlt év nehézségeit és azt is, aki megtanulta élvezni az életét úgy, ahogy van.

Remélem, hogy ez az album erőt, magabiztosságot és a sebezhetőségben rejlő erőt közvetít. Olyan, mintha tükröt tartanék magam elé, és pontosan azt tükrözi, ahogyan most, életem ezen szakaszában érzem magam. Biztosabbnak érzem magam abban, aki emberként és művészként vagyok, mint valaha

– mesélte az énekesnő a lemezről.

jegyvásárlás / Facebook esemény