Madison Beer jelentkezett az új Superman film meghallgatására

A rajongói úgy vélik, tudják melyik szerepre lenne tökéletes az énekesnő.

Madison Beerről akkor számoltunk be utoljára, amikor bejelentette, hogy bizony a szomszédos Bécsben fog koncertezni soron következő The Spinning Tour nevezetű világturnéjával. Most pedig azért kerül a címlapunkra, mert elmondta, jelentkezett az új Superman film egyik meghallgatására.

Könnyen lehet, hogy a jövőben DC-univerzum tagja lehet Madison Beer, ugyanis a Superman: Legacy egyik szerepére jelentkezett – igaz, annyira titkosak ezek a meghallgatások, hogy az énekesnő maga sem tudja, melyik szerepet pályázta meg. Sokak szerint könnyen lehet, hogy Lois Lane szerepére pályázhatott, de mások, más szerepben is szívesen látnák.

Annyi biztos, hogy Lois Lanet és Supermant játszó karaktere már biztosan ki vannak választva, ugyanis az előbbit Rachel Brosnahan hivatalosan is megkapta, az interjú során pedig Beer úgy fogalmazott, hogy ő nem kapta meg azt, amire jelentkezett, de legalább tudjuk, hogy ilyen ambíciói is vannak.

Nem igazán adnak pontos leírást – egy ilyen nagyszabású filmnél csak nagyvonalakban körülírják a karaktereket. Nem tudom pontosan, melyik karakterre jelentkeztem.