Történelmet írt Billie Eilish

Újra.

Napra pontosan 2 hét, azaz 14 nap múlva lép színpadra a Sziget Fesztiválon első alkalommal Magyarországon Billie Eilish, aki fiatal kora ellenére csak úgy ontja magából a rekordokat.

Hamarosan az énekesnő fesztiválos dallistáját is átnyálazzuk a „Mire számíthatunk…” sorozatunk egyik részében -mint, ahogy azt megtettük már Niall Horan vagy YUNGBLUD esetében is -, de ez még várat magára, ugyanis Eilish legelső idei fesztiválos fellépése augusztus 3-án lesz a chicagoi Lollapaloozán.

Mindeközben pedig egy újabb rekordot tudhat magáénak: a 2019-es bad guy című giga-megaslágere gyémánt minősítést kapott az Egyesült Államokban, ezzel pedig ő az első előadó, aki a 2000-es években született és megkapta ezt a kitüntetést. A gyémánt minősítés feltétele az, hogy minimum 10 millió példány kelljen el az adott dalból vagy lemezből és a RIAA, vagyis az Amerikai Hanglemezgyártók Szövetsége hitelesítse azt. Örömében a következőt posztolta Instagram oldalára:

A Bad Guy gyémánt minősítésű………………………. HUUUUUHHHHHHHHHHHHHHH??????????” Örökké hálás leszek ezért a kis butácska dalért. imádlak titeket @finneas.