Tom Holland: csodálom Timothée Chalamet személyét

Tom Holland új sorozata az előző héten érkezett meg hazánkban is az AppleTV+ platformjára A zsúfolt szoba címen – a színész Amanda Seyfried mellett látható a pszichológaiai thrillerben. Most pedig a The Hollywood Reporternek mesélt egy kicsit, többek között a híres, 2017-es Lip Sync Battle-ös szerepléséről, illetve jó barátjáról, Timothée Chalamet-ről.

Természetesen, nagyon sokszor ugyanabban a beszélgetésben vagyunk megemlítve. Csodálom a személyét. Nagyon kedvelem, mint barátomat. És elég jó, ha van egy olyan haverod az iparban, mint ő.

Büszke vagyok rá… leszarom. Egy egyáltalán nem egy olyan környezetben nőttem fel, ahol a maszkulinitás toxikus lett volna. Nem és fogtam fel, hogy amit ott csinálok, az mennyire előrehaladott gondolkodást mutat. Úgy voltam vele, hogy „szarni rá, felkapok egy neccharisnyát és táncolni fogok az esőben. És ez az egész jó lesz. Nem érdekel.”

A BuzzFeed pedig 30 kérdést tett fel a színésznek, amelyből megtudtuk, hogy jelenlegi párja, Zendaya a gyermekkori crush-ja volt – hát nem csodálatos a világ?