A Jennifer Lopez főszereplésével készült Anya az idei év legnépszerűbb filmje a Netflixen

82 ország toplistáját vezeti az alkotás.

Idén anyák napja alkalmából egy új filmmel jelentkezett a Netflix, mely nemes egyszerűséggel az Anya címet kapta, a főszerepben pedig nem mást láthatjuk, mint Jennifer Lopezt. Az alkotás azonban nem egy könnyed vígjáték: az akció-thrillerben az énekes-színésznő egy katonai képzésben részesült bérgyilkost alakít, aki előbújik a rejtekhelyéről, hogy megvédje a sosem látott lányát a bosszúvágyó és könyörtelen bűnözőktől.

Bár a kritikusok nem voltak elájulva a filmtől, a nézőknek sikerült felkelteni az érdeklődésüket, méghozzá olyannyira, hogy a megjelenést követően az idei év legnépszerűbb filmje lett a Netflixen. A premier hétvégéjén összesen 83,71 millió órát töltöttek vele a streaming platform előfizetői, ez pedig több, mint amit bármelyik 2023-as filmmel. Emellett több, mint 43 millió előfizető volt rá kíváncsi, és nem kevesebb, mint 82 ország, köztünk hazánk toplistájának is az első helyén landolt.

J.Lo elmondása szerint rengeteget kellett edzenie ahhoz, hogy tökéletes formába hozza magát a forgatásra, ugyanakkor nagyon élvezte a folyamatot.

Sokat kellett edzenem a harcos jelenetek miatt, de nagyon izgalmas volt egy ilyen akciófilmben szerepelni, és imádtam az egészet. Volt, hogy megfájdult valamim, de egyszer sem sérültem meg igazán. Sportos vagyok, így a legtöbb jelenethez nem kellettek kaszkadőrök helyettem, de volt, ahol inkább nem kockáztattam, márcsak a gyerekeim miatt sem

– nyilatkozta.

Idén még egy Netflix filmben láthatjuk majd a sztárt, mely az Atlas címet kapta, és egy sci-fi-thriller lesz, 9 év után pedig hamarosan érkezik az új albuma is, a This Is Me… Now.