Újra barna lett Miley Cyrus

Egy díjátadón mutatta meg új hajszínét az énekesnő.

Megvált szőke tincseitől Miley Cyrus, és újra barna lett. Az énekesnőt már jópár éve szőke hajjal láthatja a nagyközönség, azonban most a Daily Front Row díjátadóján új stílust villantott, és megmutatta az új hajszínét.

Az eseményen Bradley Kenneth-nek adta át az év stylistja díjat, akivel egyébként már nagyon régóta dolgozik együtt, így például az idén megjelent Endless Summer Vacation fotósorozatának az outfitjeit is neki köszönhetjük.

Miley már tavaly év végén szerette volna befesteni barnára a haját, azonban a keresztanyja, Dolly Parton miatt még pár hónapig szőke maradt. Hogy miért?

Azelőtt még soha nem láttam Dolly-t félni. De aztán megemlítettem neki, hogy szeretném barnára festeni a hajam, mert szeretnék egy kis változást. Úgy reagált, mintha a világ legborzalmasabb hírét mondtam volna neki. Ráfogott a gyöngysorára, hátrálni kezdett, és azt mondta: azt nem teheted, te én vagy! Szóval szőke maradtam

– nyilatkozta április elején.

Miley-nak egyébként idén márciusban jelent meg a 8. stúdióalbuma, az Endless Summer Vacation, olyan slágerekkel, mint a Flowers, vagy éppen a River.