Úgy tűnik, eljegyezték Lana Del Rey-t

Menyasszony lett az énekesnő.

Gratuláció illeti meg Lana Del Rey-t, ugyanis úgy tűnik, menyasszony lett az énekesnő. A Billboard információi szerint megkérte a sztár kezét a párja, Evan Winiker, akivel több, mint fél éve vannak együtt. Bár eddig nem beszéltek a kapcsolatukról a nyilvánosság előtt, többször jelentek meg különböző eseményeken közösen: tavaly szeptemberben egy malibui fesztiválon kapták őket lencsevégre, idén márciusban pedig együtt vacsoráztak egy kaliforniai étteremben, ahol képeket is csináltak pár szerencsés rajongóval.

De ki is Lana újdonsült vőlegénye? Evan zenei menedzserként dolgozik, és olyan előadók karrierjét egyengeti, mint MAX, Daya, a Disco Biscuits, Skyler Stonestreet és a Walk Off the Earth. Emellett ő maga is zenél, és korábban a Steel Train nevű bandában játszott. Érdekesség, hogy Jack Antonoff, akivel az énekesnő évek óta dolgozik a lemezein, szintén ennek a bandának a tagja volt, így könnyen lehet, hogy általa ismerték meg egymást.

Az elmúlt hetek során több árulkodó jel is utalt a sztár eljegyzésére. Február 14-én, Valentin-napon jelent meg az Interview magazinnak készített interjúja és fotósorozata, melyen menyasszonyi ruhában látható, a március elejei Billboard Woman in Music eseményen pedig gyémántgyűrűvel az ujján jelent meg.

A gálán a Visionary Award nevű díjat vihette haza, a köszönőbeszédében pedig így fogalmazott:

Úgy gondolom, a végső célunk az, hogy boldogok legyünk, én pedig most az vagyok.

Az énekesnőnek egyébként alig egy hete jelent meg a kilencedik albuma Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd címmel, melyet az eddigi legszemélyesebb munkájának titulált.

Gratulálunk a párnak, és sok boldogságot kívánunk nekik!