Használt WC-papírt küldtek Bebe Rexhának

Kellemetlen meglepetés érte az énekesnőt.

Sokszor hallani olyan történeteket, hogy a rajongók kedves ajándékokat küldenek, vagy éppen adnak át személyesen a kedvenceiknek, aztán pedig ott vannak a kevésbé kellemes meglepetések is. Az utóbbiban volt részbe Bebe Rexhának, aki a napokban konkrétan használt WC-papírt talált a postaládájában. 

Az énekesnő a Twitter oldalán osztotta meg a követőivel az undorító “ajándékot”, és még kedves is volt a feladóval, ugyanis kitakarta a címét a képen, így a rajongói nem tudják megbosszulni a dolgot.

Valaki használt WC-papírt küldött nekem a postán

– írta.

A fanok egyből elkezdték kifejteni a véleményüket az eset kapcsán. Egyikük azt írta Bebe-nek, hogy szagolja meg a papírt, amit a sztár határozottan visszautasított, egy másik követője pedig arra hívta fel a figyelmét, hogy ha tényleg használt a papír, azzal a feladó bűncselekményt követett el, hiszen ilyen fajta hulladékot küldeni másoknak egészségügyi okok miatt illegális. 

Az énekesnő mindenkit megnyugtatott azzal, hogy legalább tízszer mosott kezet, miután kibontotta a csomagot, és egy követője kérdésére azt is elárulta, hogy nem szokott ehhez hasonló “meglepetéseket” kapni a postán. Egy rajongó azt tanácsolta kedvencének, hogy törölje a posztot, mert csak gúnyt fognak űzni belőle miatta, azonban Bebe leszögezte, hogy abszolút hidegen hagyja mások véleménye.

Kellemesebb hír, hogy egyébként most pénteken, március 31-én érkezik az énekesnő legújabb dala, a Call On Me, mely a közelgő, Bebe című albumán kap majd helyet.