5 + 1 dolog, amit valószínűleg nem tudtál Kit Conorról

Kit Connor neve valószínűleg mindenkinek a Heartstopper, vagyis a Fülig beléd zúgtam c. Netflix sorozat miatt lehet ismerős. A 2004. március 8-án született, mindössze 19 éves tehetség viszont több filmben és sorozatban szerepelt már a nagy áttörése előtt: nézzük, milyen érdekességeket találhatunk a színészről az interneten.

1. Egy helyi iskolába járt

Egy helyi iskolába jár Croydonba, nem messze onnan, ahol felnőtt. A Whitgift nevű iskolába elmondása szerint még akkor is járt, amikor már bőven színészként munkálkodott – mesélte az Attitude-nek.

2. 8 évesen kezdte az ipart

Nem csoda, hogy muszáj volt iskolába járnia, ugyanis legelső tévés szerepére mindössze 8 évesen került sor: a brit szitkomban, a Chickens-ben tűnt fel először egy kisebb szerepben.

3. Szinkronhang is.

Az itthon az HBO MAX-en fellelhető Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials) angolul beszélő verziójában Pan szinkronhangjaként hallhatjuk, ami azt is jelenti, hogy fizikálisan egyszer sem jelent meg a képernyőkön.

4. A tini Elton John-t is játszotta már

Nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy ilyen fiatalon egy ilyen legendát jelenítsen meg a képernyőkön: a 2019-es Rocketman c. filmben a „fiatal Reggie”-t, vagyis magát a fiatal Eltont alakította. A szerep kedvéért megtanult minimálisan gitározni és zongorázni is, de énekelni is énekelt.

5. Tesója imádta a Fülig beléd zúgtam könyveket, mielőtt sorozat lett volna belőle

Mára már mindenki a Fülig beléd zúgtam sorozat miatt ismeri, de előtte ő nem ismerte a köteteket. Elárulta, hogy testvére nagy rajongója volt a könyvnek.

A tesóm elég nagy rajongó. Az első részt láttam a könyvespolcán, meg itt-ott a házban. Amikor megküldték az e-mailt a meghallgatásokról, tudtam, hogy részese szeretnék lenni. Elolvastam a képregény többi részét is. Minél többet olvastam, annál jobban a részese szerettem volna lenni ennek az egésznek.

5 + 1. Nem kategorizálja be szexualitását

Úgy érzi, nem fair, hogy ilyen fiatalon az internet népe azon csámcsog, hogy vajon kivel van együtt, vagy melyik nemhez vonzódik. Egy podcast keretében a következőket mondta:

Túl fiatalok vagyunk ahhoz, hogy mások a szexuális életünkön csámcsogjanak és esetleg rávegyenek arra, hogy előbújjunk, amikor nem is állunk rá készen. Én jelenleg tökéletesen érzem magam, magabiztos vagyok a szexualitásommal kapcsolatban. Nem szeretem a bekategorizálást.