Ezt a dalát nem adja elő soha többet élőben Ava Max

Meglepő választás!

Idén indul élete első saját turnéjára Ava Max, azonban már eddig is számtalan fellépést tudhat maga mögött, hiszen az első promóciós kislemezeit, melyek még mindig elérhetőek a hivatalos csatornáin, 2018-ban dobta piacra. A közelgő koncertsorozata kapcsán nemrég egy interjúban kérdezték arról, melyik dalát nem szeretné soha többet előadni élőben, és meglepő választ adott rá.

A Bustle kérdésére ugyanis azt válaszolta:

Valószínűleg a My Way-t.

Azt nem indokolta meg, hogy miért pont az 5 éve megjelent szerzeményét száműzné örökre a koncertjeiről, az viszont biztos, hogy nem a szíve csücske a dal. Bár az első hivatalosan kiadott trackjei között szerepel, és a streaming platformokon még mindig elérhető, a YouTube csatornájáról már évekkel ezelőtt leszedte a hozzá készült videót, sőt, az audiót is.

A YouTube-on egyébként csupán egyetlen egy, 2018-as élő fellépés található a dalról, így valószínűleg már a megjelenésekor sem énekelte túl szívesen.

Ava karrierje első turnéja idén áprilisban indul Európában, és olyan városokba látogat el vele, mint London, Párizs, Stockholm, Brüsszel, Milánó vagy éppen Oslo. A jegyelővétel már elindult: ide kattintva tudjátok bebiztosítani a helyeteket a koncertekre.

My Way már biztosan nem csendül fel élőben, de az albumairól, Heaven & Hell-ről és az idei Diamonds & Dancefloors-ról számos dalt előad majd az énekesnő.