Shawn Mendes elmondta, miért vált meg ikonikus fürtjeitől

A törölt turnéjáról is mesélt egy keveset.

Shawn Mendes Budapestre visszatérő koncertjét mondta le sajnos mentális egészségére hivatkozva, most pedig miután szakított Camila Cabello-val és elkezdett meditálni és jobban odafigyelni magára, úgy tűnik újra beleveti magát a munkába.

Nem csak az új zenéről mesélt, hanem az útról is, amit a lemondott turné hozott neki – sajnálja, hogy rajongói nem láthatják, de ahhoz, hogy egészséges és életvidám maradjon, szüksége volt egy kis pihenőre.

Az elmúlt év volt számomra a legtanulságosabb, ekkor tanultam a legtöbbet és ez a gyógyulási folyamat csodálatos volt. Nehéz volt lemondani a turnémat. Sokat jártam terápiákra, próbáltam megérteni mit érzek és miért érzek úgy. Majd egy csomót dolgoztam önmagamon és azon, hogy gyógyulgassak.

Majd azt is kifejezte, hogy mennyire hálás, hogy ilyen rajongói vannak, akik őt priorizálják saját szórakozásukkal szemben.

Nagyon hálás vagyok azoknak az embereknek, akik elfogadták ezt és kedvesek és megértőek voltak ezzel az egésszel kapcsolatban. És ez segített abban, hogy megértsem, hogy a kultúránk kezd eljutni egy olyan helyre, ahol a mentális egészség valóban prioritássá válhat,.

Majd miután a Krokodili c. filmben szinkronhangként tűnt fel és még új zenét is adott ki, most úgy érzi, készen áll arra is, hogy új, saját lemezén is elkezdjen dolgozni.

Mostmár ott tartok, hogy rendben vagyok, eléggé ahhoz is, hogy új zenén kezdjek el dolgozni. Ami nagyon izgalmas egyébként.

Majd pedig arról mesélt, amiről mi is beszámoltunk: megvált ikonikus hajkoronájától és a változás jegyében leborotválta azt.

Szerintem mindenkinek meg kell tapasztalnia, hogy hogy áll neki a leborotvált haj. Csak késztetést éreztem arra, hogy egy kicsit felrázzam az állóvizet.