Ez a hollywoodi sztár kér bocsánatot Harry Styles-tól

Valószínűleg Harry is jót nevet a szituáción a magyarázat után.

Ashton Kutcher mesélt az Esquire magazinnak egy buliról, ahol totálisan leégette magát – bár erről a világ nem tudhatott ezidáig, de úgy érezte, tartozik egy bocsánatkéréssel a nyáron Budapestet is megjárt Harry Styles-nak.

Valószínűleg, ha magához az énekeshez is eljut a színész magyarázata és bocsánatkérése, akkor könnyen meglehet, hogy csak egy jót fog rajta nevetni, mert a szituáció egész komikus. Egy rendezvényen vettek részt mind a ketten, Ashton mint vendég, Harry pedig karaokézott is egyet az egybegyűlteknek. Mivel a két híresség még nem találkozott személyesen, ezért a színész fel sem ismerte Styles-t és a következőket mondta neki, amikor lejött a színpadról:

Azt mondtam, hogy te jó ég, ez őrületes. Ez a srác, amikor lejött a színpadról, Mila és én odamentünk hozzá, és annyit mondtam, hogy „ember, meg kell hagyni, neked ehhez tehetséged van. Mintha, egy profi karaokést hallottunk volna. Nagyon jó vagy!”

– kezdte Ashton a monológját Harry-nek.

Aztán a színész a barátainak mesélte el, hogy mennyire király volt a karaoke-énekes, akik csak furcsán néztek rá.

Odamentünk a barátainkhoz és annyit mondtam, hogy „az a srác nagyon jó volt, nem?”. Aztán az egyikünk csak annyit mondott, hogy „Ő Harry Styles”. Én meg csak kérdeztem, hogy „Az ki?”. Majd Mila is mondta, hogy „tudod, a srác a bandából, énekes”.

Most pedig elnézést szeretne kérni, amiért nem ismerte fel és ilyen hülyén viselkedett vele – valószínűleg a jövőben előre fog köszönni Harry-nek ezek után.

Ó istenem, komplett idiótának érzem magam. Egy profi énekes, mi meg megpróbáltuk elmondani neki, mennyire jó ebben. Hülyének érzem magam, annyit szeretnék mondani, hogy Harry Styles, nagyon sajnálom, de tényleg nagyon jó vagy karaokéban. Nagyon-nagyon jó!