Tavaly kórházba került, idén viszont tényleg fellép Alexandra Stan a szegedi Deja Vu fesztiválon

Újabb neveket jelentett be a Deja Vu Fesztivál!

Újabb világsztárokkal bővült a 2023-as Deja Vu Fesztivál már eddig is illusztris névsora. A 2023. június 1-2-3.-ai dátumon megrendezendő fesztiválon olyan világsztárokat jelentettek már be, mint a ’80-as, ’90-es évek legsikeresebb zenekarának számító Modern Talking szívtipró frontembere, Thomas Anders, a ’90-es és 2000-es évek közkedvelt fiúcsapata, a BLUE, a dán világsztár dobos páros, a SAFRI DUO, a slágergyáros énekesnő, INNA, vagy a 90-es évek klubhimnuszainak királya, DJ SASH.

Ehhez a névsorhoz most újabb 4 nemzetközi sztár csatlakozik! Az Újszegedi Partfürdőn idén nyáron újra érkezik az olasz csapat, akiknek slágerét, a Blue-t legutóbb a világ első számú lemezlovasa, David Guetta gondolta újra. 4 év után köszönthetjük újra az Eiffel 65-ot.

A ’90-es években újra kitört a szamba láz, és mindenki a brazil karneválokról álmodozott köszönhetően a Samba De Janeiro című dalnak. Idén nyáron élőben is bulizhatunk rá a Bellini-vel.

Ki tudná elfelejteni, ahogy a 2000-es évek elején az indiai kultúra keveredett a Knight Rider dallamaival? 2023-ban először köszönthetjük a Deja Vu színpadán Panjabi MC-t!

Bár tavaly mind a fesztivál, mind az énekesnő nagyon készült egy igazi nagy bulira, de sajnos a román világsztár annyira beteg lett a fellépése előtt, hogy kénytelen volt a hotelszobájából üzenni a rajongóknak. Idén semmi nem állhat az útjába, hogy felrobbantsa a Deja Vu Fesztivált Alexandra Stan!

Minden eddiginél látványosabb és nagyobb show-ra készülünk, és erre garancia az a 9 világsztár is, akik már biztos velünk buliznak a 10-ik jubileumi DEJA VU Fesztiválon

– mondta el Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója.

A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő és kemping lesz, ahol 3 napon át több helyszínen tart majd a buli, délutántól egészen hajnalig. A világsztárok mellett olyan ikonikus hazai előadók és a szegedi éjszaka legendás alakjai is tiszteletüket teszik majd, akiket hamarosan egy újabb bejelentés keretein belül mutatnak majd be a fesztivál szervezői.

A mostani bejelentéssel egyidőben elindul a Valentin napi páros bérlet akció is, amely keretein belül most 19.990 Ft/darab áron vásárolhatnak páros bérletet az érdeklődők 24.990 Ft helyett a www.dejavufesztival.hu oldalon. 

Tehát idén is vár mindenkit az Újszegedi Partfürdőn a tizedik, Jubileumi Deja Vu Fesztivál június 1-től 3-ig az ország legnagyobb időutazására!