Katy Perry túl unalmasnak tartotta Billie Eilish-t, hogy vele dolgozzon

Mára már nagy hibának tartja a döntést az énekesnő. 

Katy Perry-nek megadatott a lehetőség, hogy együtt dolgozzon Billie Eilish-sal, mikor még az utóbbi sztár csak a szárnyait bontogatta, azonban úgy döntött, nem él vele. Hogy miért? Túlságosan unalmasnak tartotta a fiatal, akkor még csak 15 éves, feltörekvő előadót.

Katy a napokban egy privát eseményen vett részt Los Angeles-ben, és itt mesélte el a sztorit – a 102.7 KIIS FM-nek köszönhetően pedig az egész internet hallhatta, ugyanis feltöltöttek róla egy videót a TikTok oldalukra.

Az énekesnő elárulta, hogy valaki a kiadójától elküldte neki Billie Ocean Eyes című dalát, és szerette volna, hogy együtt dolgozzanak, ő viszont visszautasította a felkérést.

Kaptam egy emailt, amiben az állt, hogy csekkoljam ezt az új előadót, mert az szerették volna, hogy dolgozzunk együtt. Ocean Eyes volt a dal címe és egy szőke csajszi énekelte, én meg úgy voltam vele, hogy meh, uncsi 

– mesélte.

És hogy mit gondol most, 7 év távlatából a döntéséről? 

Nagy hiba. Hatalmas hiba!

Nem csoda, hogy Katy bánja, hogy elsőre nem hitt eléggé Billie-ben, hiszen azóta napjaink egyik legnagyobb sztárjává nőtte ki magát, aki eddig 7 Grammy-t, egy Golden Globe-ot, mi több, egy Oscart is magáénak tudhat.

A két sztár egyébként azóta személyesen is megismerkedtek egymással, és jó viszonyt ápolnak. A pillanatot meg is örökítették Billie The World’s A Little Blurry című dokumentumfilmjében, melyben a Coachella fellépése előtt látogatja meg Katy, elmondja neki, hogy nagy rajongója, és felajánlja neki, hogy bármikor fordulhat hozzá tanácsért.