Baleset érte Louis Tomlinsont, eltörte a kezét

El kellett halasztania az albuma dedikálásait a baleset miatt.

A napokban érkezett meg Louis Tomlinson második szólóalbuma, a Faith in the Future, a megjelenés örömére pedig egy különleges koncerttel készült a rajongóknak New Yorkban. Azonban a fellépés után egy szerencsétlen baleset érte, ugyanis elesett, ahogy a helyszínről távozott, és eltörte a kezét.

A hírt a közösségi oldalain osztotta meg a követőivel, ahol pár röntgen felvételt is posztolt a karjáról.

Köszönöm mindenkinek, aki eddig meghallgatta az albumomat, a világot jelenti ez számomra. A tegnapi, New York-i koncert hihetetlen volt. Sajnos azonban hazafelé sikerült elesnem, és elég csúnyán eltörnöm a kezem

– írta.

Az énekes eredeti tervek szerint jövő héten körbejárta volna az Egyesült Királyság HMV lemezboltjait, ahol dedikálta volna az új korongját és találkozott volna a rajongóival, azonban ezeket az eseményeket kénytelen volt elhalasztani.

Rossz érzés ezt mondani, de el kell halasztanom az albumom dedikálásait a jövő héten. Az új dátumok hamarosan bejelentésre kerülnek. Köszönöm a támogatásotokat, és elnézést kérek mindenkitől, aki jött volna a jövő héten.

A New York-i koncertjén egyébként összesen 11 dalt adott elő, hetet az új lemezről, így a Bigger Than Me mellett először csendült fel élőben a The Greatest, a Written All Over Your Face, az Out of My System, a That’s the Way Love Goes, a Silver Tongues és a Saturdays is. Az új dalokon kívül még olyan régebbi kedvenceket adott elő, mint a Kill My Mind, a We Made It, a Copy of a Copy of a Copy, vagy éppen a One Direction slágere, a Night Changes. A 2023-as világkörüli turnéjával hazánkba is ellátogat, melyre ide kattintva tudod beszerezni a jegyed.

Reméljük, mielőbb felépül Louis, bár most valószínűleg egy pár hónapig gipszben láthatjuk majd a megjelenésein.