Turnézni indul Taylor Swift, hamarosan érkeznek a nemzetközi dátumok

A koncerten az énekesnő összes albumáról felcsendülnek dalok.

Október végén jelent meg Taylor Swift tizedik stúdióalbuma, a Midnights, mellyel szinte minden létező rekordot megdöntött, a korong sikerét pedig mivel is koronázhatná meg a legjobban, mint egy világkörüli turnéval? A várva várt koncertsorozat a The Eras Tour nevet kapta, és nem csak az énekesnő jelenlegi lemeze kerül majd a fókuszba, hanem a karrierje kezdetétől a teljes munkássága. Annyi már biztos, hogy a Delicate című dalát is előadja majd, ugyanis ezt TikTokon megerősítette. 

Egyelőre csak az amerikai szakasz került bejelentésre, mely jövő márciustól augusztusig tart majd, de nemzetközi dátumokról is hamarosan lehull a lepel. 

Varázslatos érzés, hogy bejelenthetem a következő turnémat: a The Eras Tour-t, ami egy utazás lesz a karrierem zenei korszakain keresztül (a múltbelieket és a jelenlegieket is beleértve!). Az első szakasz az Egyesült Államokban, stadionokban lesz, a nemzetközi dátumokat pedig szintén bejelentjük, amint lehetséges

– írta az énekesnő közösségi oldalain.

Taylor utoljára 2018-ban indult turnéra a Reputation című korongjával. 2020-ban ismét útnak indult volna, ám ez sajnos nem valósulhatott meg a vírusjárvány miatt.

Mióta utoljára láthatta élőben a közönség, 4 új albumot is piacra dobott: a Lover-t, a folklore-t, az evermore-t, és a Midnights-ot, illetve két újra felvett lemeze is megjelent, a Fearless (Taylor’s Version) és a Red (Taylor’s Version), így bőven van új anyag, amiből válogathat a koncertsorozatra a régebbi klasszikusok mellett.