Új albumot és fesztiválturnét tervez az új évre Niall Horan

Tele van tervekkel az énekes!

Több, mint két és fél éve dobta piacra Niall Horan második szólóalbumát Heartbreak Weather címmel, azóta pedig, két közreműködést leszámítva, melyek közül egyébként mindkettőt Anne-Marie-vel készítette el, nem hallottunk tőle új zenét. Ezzel sajnos most sem szolgált nekünk, sőt, még csak konkrét bejelentéssel sem, de a közösségi oldalain egy videóban update-elte a rajongóit, hogy mi újság vele mostanság, és ebben árulta el: jövőre új albumot és fesztiválturnét tervez.

Visszatértem. Új zenével érkezem az új évben, amire nagyon-nagyon büszke vagyok. Köszönöm, hogy ennyire türelmesek voltatok velem. Úton van az új albumom

– mondta.

Október közepén érkezett a hír, miszerint az énekes zsűritagként csatlakozik az amerikai The Voice-hoz, amiről elmondta, hogy már zajlanak a forgatások, májusban pedig az élő show-k is elstartolnak.

De, ahogy fentebb is említettük, nem ez az egyetlen jó hír a háza tájáról, ugyanis 2023-ban turnézni is készül, méghozzá fesztiválokon.

Van valami, amit nagyon régóta szerettem volna csinálni, és ezek a fesztiválfellépések. Eddig nem igazán volt lehetőségem rá, de most be fogunk jelenteni párat a jövő évre a következő napokban, hetekben, hónapokban. Nagyon izgatott vagyok miatta, alig várom, hogy újra útra kelhessek, és a világ minden táján találkozhassak veletek.

Niall utoljára 4 éve indult turnéra a debütáló korongjával, a Flickerrel, melynek keretein belül a szomszédos Bécsbe is ellátogatott. 2020-ban aztán ismét útnak indult volna, ám ez a vírusjárvány miatt nem valósulhatott meg, és bár akkoriban azt nyilatkozta, 2021-ben tervezi bepótolni az elmaradt koncerteket, erre végül nem került sor.

Reméljük, most, hogy fesztiválokat szemelt ki magának, az egyik hazai fesztiválunknak sikerül lecsapnia rá, és karrierje során először Magyarországra is ellátogat majd.