Taylor Swift exe az orosz-ukrán fronton harcol

Azon exek egyike, akiről szinte biztosan tudni, melyik dalt írta róla.

Conor Kennedy, aki Robert F. Kennedy Jr. fia, akivel Taylor Swift egy rövidebb ideig randizott 2012 környékén, most az orosz-ukrán fronton harcolt. A Page Six információi szerint hónapokig volt a harcvonalban, most a napokban biztonságban hazaérkezett.

A 28 éves Kennedy Instagramon jelentette be, hogy azért jelentkezett önkéntesnek, mert megmozgatták a történések, másnap pedig már a helyi ukrán nagykövetségen töltötte ki a papírokat. Nem árulta el, hogy ki is ő valójában még a katonatársainak sem, de hazájában is csak egy szűk kör tudott arról, merre jár és hogyan cselekszik.

Nem akartam, hogy a családom vagy a barátaim aggódjnak miattam és azt sem szerettem volna, ha máshogy bánnának velem amiatt, aki vagyok. Amikor jelentkeztem, nem volt semmi katonai tapasztalatom, ami nem volt annyira jó, de nehéz dolgokat tudtam cipelni és hamar tanultam. Készen álltam az életemet is adni, ezért elég hamar az északkeleti frontra küldtek.

Azt nem tudni pontosan, mennyi időt töltött az országban, de azt elárulta, hogy nagyon ijesztő és megrázó volt, mindezek ellenére nagyon élvezte az ott töltött idejét.

2012-ben azért került a címlapokra Kennedy, mert Taylor Swifttel randizgatott – 19 évesen. A rajongók szerint a Red c. lemezén szereplő Begin Again c. dal a férfiről szól egyébként.