12 dolog, amit tudnod kell Leigh-Anne Pinnockról

Tudtad, hogy egy Pizza Hutban dolgozott?

Leigh-Anne Pinnockot 2011-ben, 20 évesen ismerte meg először Nagy-Britannia, majd az egész világ, miután a Little Mix tagjaként megnyerte az X Factor nyolcadik szériáját. Azóta a lányok csaknem 60 millió eladott lemezzel büszkélkedhetnek, ezzel ők a poptörténelem egyik legsikeresebb lánybandája. Idén vonultak szünetre, így hamarosan szóló zenével is jelentkeznek a tagok. Íme 12 érdekesség, amit érdemes tudni Leigh-Anne-ről!

1. Kiskorában sok időt töltött Jamaicában

Bár ő már Angliában, High Wycombe-ben látta meg a napvilágot, szülei barbadoszi és jamaicai származásúak. Kiskorában a két nővére mellett, akikre példaképként tekintett, nagypapájával töltötte a legtöbb időt Jamaicában.

2. Egy suliba járt Jesy-vel, Dua Lipával, és Rita Orával

11 évesen iratkozott be a Sylvia Young művészsuliba, ahol rajta kívül olyan sztárok tanultak, mint Dua Lipa, Rita Ora, Leona Lewis, a Spice Girls-ből ismert Emma Bunton, vagy egykori bandatársa, Jesy Nelson.

3. 14 évesen jelentkezett először az X Factorba…

…de akkor nem jutott tovább. Szerencsére nem adta fel, kitartóan gyakorolt, és mára már a világ egyik legsikeresebb lánybandájának a tagjaként milliók rajonganak érte, hamarosan pedig szólóban is bemutatkozik.

4. Pizza Hutban dolgozott a Little Mix előtt

Mielőtt megnyerte volna az X Factort a Little Mix tagjaként, egy Pizza Hutban dolgozott, amit elmondása szerint szívből utált. 

5. Ezt énekelte a válogatáson

Egy másik barbadoszi származású sztár, Rihanna Only Girl (In the World) című dalát énekelte a 2011-es X Factor válogatáson. 

6. Eredetileg egy másik bandába került volna

Eredetileg Jade-del együtt az Orion nevű bandával versenyzett volna, Perrie és Jesy pedig a Faux Pas bandába kerültek. Először mindkét csapat kiesett a versenyből, azonban négyüket utólag visszahívták, így alakult meg a Little Mix. 

7. Imádja a divatot

Rengetegszer láthatjuk különböző divatbemutatókon az első sorban ülni, 2015-ben pedig saját divatblogot is indított Leigh Loves néven, ám ezt sajnos 2017 óta nem frissítette.

8. Saját fürdőruhamárkája van

2019. tavaszán alapította meg saját fürdőruhamárkáját, az In’A’Seashell-t Gabrielle Urquhart-tal karöltve. 

9. Tavaly született meg első két gyermeke

2016. óta van együtt az angol focistával, Andre Gray-jel, tavaly augusztusban pedig életet adott első két gyermeküknek is, ugyanis ikreket hozott világra.

10. Szerződéses dalszerző is

Amellett, hogy énekesnő, 2019-ben a bandatársával, Jade-del együtt a Sony alá tartozó TwentySeven Music Publishing dalszerzőként is leszerződtette őket.

11. Ez a kedvenc videója, amit valaha forgattak

Karrierjük során összesen 40 klipet forgattak, így bőven van miből válogatnia, a kedvence azonban mégis a tavalyi Confetti videó. Hogy miért?

Teljesen elmaszkíroztak minket, férfinak öltözhettünk, és karaktereket alakíthattunk.

A kisfilm rendezőjével egyébként interjút is készített a MUSICDAILY a megjelenést követően.

12. Ez a legszebb emléke az elmúlt 10 évből

A Confetti turnékönyvében osztotta meg a rajongókkal, hogy a több, mint egy évtizedből, mióta bandaként működnek, a legszebb emléke az, amikor Brit díjakat nyertek.

Megosztás: