© Sony Music

A One Direction slágerét énekli Zayn Malik új videójában

A Night Changes-ből osztott meg egy részletet az énekes.

Úgy tűnik, mostanában elég nosztalgikus hangulatban van Zayn Malik, ennek köszönhetően pedig kellemes meglepetésre kelhettek a One Direction rajongói ma reggel. Az énekes ugyanis az Instagram oldalára töltött fel egy videót, melyben a banda egyik legnagyobb slágerét, a 2014-es Night Changes-t énekli, ami a Four című albumukon kapott helyet. A fél perces videóban a dal refrénje csendül fel.

Érdekesség, hogy ez volt az utolsó kislemez, amit kiadtak, mielőtt Zayn kivált volna a bandából.

Nem ez az első alkalom, hogy az énekes nosztalgikus videóval melengette meg a fanok szívét. Júniusban a You & I című dalukból énekelt egy rövid kis részletet, igaz, ez tényleg nagyon rövid volt, ugyanis a videó, amit feltöltött róla, mindössze 8 másodperces. 

Zayn-től hivatalosan utoljára tavaly januárban hallhattunk új zenét, mikor is megjelent harmadik albuma, a Nobody Is Listening, szeptemberben pedig egy linket osztott meg Twitter oldalán, ahonnan a rajongók rövid ideig ingyen letölthettek három új dalt tőle. 

Június 23-án volt a One Direction megalakulásának 12. évfordulója, így lehetséges, hogy emaitt fogta el az énekest a nosztalgia. És hogy számíthatunk-e a jövőben arra, hogy újra összeálljanak?

Az egyik volt bandatársa, Louis Tomlinson beszélt erről nemrég az ausztrál Sunrise című műsorban:

Elég csalódott lennék, ha nem állnánk újra össze. A kérdés csak az, hogy mikor, amire lehetetlen válaszolni. Fogalmam sincs, de nagyon, nagyon meglepődnék, ha egy nap nem történne meg. Nagy kár lenne.

Megosztás: