Mentális egészsége miatt halasztotta el a turnéját Shawn Mendes

A következő 3 hétben pihenni fog az énekes.

Hosszú várakozás után idén június végén elstartolt Shawn Mendes Wonder: The World Tour névre keresztelt turnéja, amivel jövőre hazánkba is ellátogat, ám az amerikai fanoknak, akik az elkövetkezendő hetekben mentek volna a koncertekre, még egy kicsit várniuk kell. Az énekes ugyanis elhalasztotta a július 9. és július 29. közöttre tervezett dátumokat, az indoka pedig az volt, hogy rájött: még nem állt készen arra, hogy útnak induljon a turnéval, és nem tett jót a mentális egészségének.

A közösségi oldalain megosztott közleményében ezt írta:

Megszakad a szívem, hogy ezt kell mondanom, de sajnos határozatlan időre muszáj lesz elhalasztanom a következő három hét koncertjeit egészen az Uncasville-i dátumig. 15 éves korom óta turnézom, és az az igazság, hogy mindig is nehéz volt számomra távol lenni a családomtól és a barátaimtól. Pár év kihagyás után azt hittem, készen állok rá, hogy ismét útnak induljak, de sajnos ez egy elhamarkodott döntés volt. Túl nagy volt rajtam a nyomás és emiatt törésponthoz érkeztem. 

Shawn elmondása szerint szakemberek tanácsára döntött úgy, hogy egy időre otthon marad a szeretteivel.

Beszéltem a csapatommal és egészségügyi szakemberekkel, és arra jutottam, hogy muszáj időt szánnom magamak a gyógyulásra, és ami a legfontosabb, a mentális egészségemre. Amint van új fejlemény, ígérem, azonnal tudatni fogom veletek. Szeretlek titeket

– írta.

Az énekes az USA-ban kezdte a turnéját, majd az elmúlt másfél hétben szülőhazáját, Kanadát járta vele. A következő koncert július 31-én lesz Torontóban, Budapesten pedig 2023. június 26-án láthatjuk Shawn-t élőben és Bécsben is elcsíphetjük – ha még nem szerezted be rá a jegyed, ide kattintva tudod megtenni.