© A. Kritikos

Hatalmas pókot tetováltatott a fejére Demi Lovato

Új tetkót villantott az előadó!

Demi Lovato sosem a visszafogott stílusáról volt híres: az öltözködése mindig is egyedi és szembetűnő volt, és gyakran fejezi ki magát azzal, hogy egy-egy új tetkót varrat magára. Eddig már több, mint 22 minta díszeleg a testén, melyekhez most egy újabb csatlakozott, méghozzá nem is akárhova, hanem egyenesen a fejbőrére!

A legújabb szerzeményét, ami egy hatalmas pókot ábrázol, büszkén mutatta meg a 123 millió követőjének Instagram oldalán.

Lapozz az Instagram posztban a képekért:

Azt is megosztotta az előadó, hogy miért éppen erre a mintára esett a választása. Egy idézetet posztolt Instagram oldalára, ami magyarul így hangzik:

Nagymama Póktól rengeteget tanultunk. Megtanította nekünk a fazekasmesterséget, és a szövést is. Tanított minket a tűzről, a fényről és a sötétségről. Megtanította, hogy mindannyian össze vagyunk kötve a hálón, és mindannyiunknak megvan a maga helye a világban.

Az idézet egy indián népmeséből származik: az indián népi kultúrák egyik alakja a Nagymama Pók, aki a történeteikben egy erős és bölcs segítőként és tanítóként jelenik meg.

Demi egyébként tiszta lappal indította az új évet az Instagramját tekintve, ugyanis az összes posztját archiválta, és jelenleg csupán egyetlen-egy nyilvános neki, egy szelfi-kollázs, amit január 2-án osztott meg. Ezzel arra is utalhat, hogy hamarosan új zenével érkezik, hiszen az előadók általában ilyenkor teszik meg ezt a lépést.

Legutóbbi albuma, a Dancing with the Devil… the Art of Starting Over tavaly áprilisban jelent meg.