Új zenével jön a Jonas Brothers 2022-ben

A Jonas Brothers elég sok mindennel lóg nekünk… először is egy új lemezzel, európai turnéval, sőt, még egy könyvvel is. Úgy tűnik, ez a sok minden 2022-ben fog megvalósulni, de ezek mellett például Joe Jonas sokkal többet szeretne színészkedni, míg Nick inkább a háttérben maradna.

Amikor arról kérdezték Nick Jonas-t, hogy mit vár a legjobban 2022-ben, egyből rávágta, hogy a zene az, amit már nagyon ki szeretne adni, arról viszont nem beszélt, hogy szólóban, vagy a tesóival közösen.

Az új zene az, amit a legjobban várok. Van néhány nagyon izgalmas lehetőség még, amin gondolkodom, és nagyon sok időt töltöttem TV-s projektekkel is a karantén alatt

– árulta el Nick.

Azt is megtudtuk, hogy a zene mellett TV-s és filmes projektekben tudja még magát elképzelni. Igazából, sok forgatókönyvön dolgozott a karantén alatt és még kisebb projekteken is ötletelt.

Próbáltam kreatív maradni és nem csak a zenére fókuszálni, nagyon király lenne, ha meg is valósulna néhány.

Joe Jonas pedig ennél sokkal megfoghatóbb dolgot árult el. Szerinte hamarabb érkezik új zene, mint ahogy azt gondolnánk. A pletykák szerint Joe szólóban és a DNCE-vel is tervez zenét kiadni, na meg persze a Jonas Brothers tagjaként is tevékenykedik.

Sok projektek dolgozom épp és zenét is veszek fel. Mire észbe kaptok, már hallhatjátok és láthatjátok is ezeket

– árulta el Joe.

Úgy tűnik nagyon megtetszett Joe-nak a nagyképernyő. 2022-ben érkezik a Devotion, mely egy hamarosan megjelenő háborús dráma és a színész-énekes számára ez lesz az első mozifilm, amiben főszerepet kapott. A forgatás egyik alkalmával még azt is megmutatta, hogy milyen felsőtesttel kell hódítania a film kedvéért.

Nagyon élvezem a színészkedést. Érdekes, hogy mennyire közel kerültök a karakterrel, akit megszemélyesítesz. Rég nem volt lehetőségem komolyabban színészkedni. Mindenképp többet szeretnék a jövőben.