Johnny Orlando: nehéz megértem, miért érdekli az embereket az életem

Johnny Orlando a Vanity Teen magazin címlapján kapott helyet, ahol mesélt érzéseiről, a közösségi média hatásáról, zenéjéről és más egyéb érdekességről. Az énekes csillaga nagyon felfelé ágazóban van, ugyanis sorra ontja magából a slágergyanús dalokat, kezdve Daydream c. mesterművel, vagy csak említsük meg előre legfrissebb dalát, You’re Just Drunk-ot.

Kezdetben a közösségi médiáról kérdezték, pontosabban arról, hogy mit gondol róla és annak hatásáról, valamint arról a tényről, hogy mennyi előadót segít megismertetni a nagyvilággal.

Igazából, a karrierem nem születhetett volna meg nélküle, szóval teljesen megváltoztatta az életemet.

2011 óta követik rajongói minden másodpercét Johnny Orlando-nak, aki a kezdetekben, de azért most is minimálisan furcsának tartja, hogy bárki is érdeklődik iránta. Sőt, az, hogy érdeklődik gyenge kifejezés: követői a mai napig hűségesek és támogatóak.

Őszintén? Szürreális élmény. Néha nem igazán értem. Mindig hálás vagyok, de sokszor nehéz megértenem, hogy miért érdekli az embereket az életem és az, hogy mit csinálok.

Természetesen az újságíró kérdezte új daláról is, a You’re Just Drunk-ról is, illetve annak az inspirációjáról. Megtudtuk, hogy év elején írták meg a dalszöveget, aztán pár hónap múlva, most novemberben már ki is került, ez pedig Johnny számára is igazán rövid idő – de ő éveknek élte meg.

Relatíve rövid idő alatt került ki a dal (januárban lett írva). De a pár hónap alatt sok verizója volt, legalább két évnek érződött. Az inspirációt pedig az egyik akkori beszélgetésemből szereztem egy lánnyal.

Szerencsére a videó készítésének folyamatába is betekintést nyerhettünk. Az is kiderült, hogy a koncepció az énekes és tesója fejéből pattant ki.

A videó elkészítése hihetetlen élmény volt. Eredetileg, egy Project X szerű videót szerettünk volna, ahol én vagyok a középpontban. Iris pedig egy kicsit átgyúrta, és inkább arra az érzésre hegyezte ki, amikor egy buliban vagy és minden másodpercét rühelled.

Johnny nem látja borúsnak a jövőt, céltudatos és tudja mit szeretne csinálni a jövőben. Ez pedig mi más lenne, mint a szenvedélye, a zene maga. Novemberben 3 helyen is fellépett, ami csak olyan „vissza a megszokotthoz” jelleggel lett bejelentve, a rendes turnéra még várnunk kell.

Csak zenélni szeretnék. Folytatni szeretném azt, amit jelenleg is csinálok: zenét szerezni, felvenni és turnézni. Imádok zenélni, és remélhetőleg a zeneiparban maradhatok akkor is, ha már nem magamnak csinálom.

És, hogy milyen számára egy átlagos nap?

Nincs nagyon rutinom, ha van valami teendőm, akkor 9-10 körül felkelek, eszek, edzek és megyek a dolgomra, körülbelül 1 és 8 között. Ha hazaértem, újra kajálok és csak elvagyok itthon vagy dolgozom.

Természetesen azt is tudja, hogy magára is kell időt szakítania. Igaz, nincs semmi, amit ki tudna emelni, hogy hogyan őrzi meg mentális egészségét.

Próbálok pihi-napokat tartani és olyan dolgokat csinálni, amikről tudom, hogy élvezem, például barátokkal találkozni vagy csak bekuckózni otthon, ha olyanom van.

A takarítással azért néha hadilábon áll.

Megpróbálok nem sokat aludni és elúszni a takarítással a hálóban és a munkaterületeimen. Ezek csak akkor maradnak el, amikor rosszul érzem magam, de aztán még jobban rosszul fogom magam érezni emiatt.

Persze nem megyünk el szó nélkül a zene mellett sem, hiszen elárulta a publikációnak, hogy jövőre érkezik debütáló lemeze és minden egyéb finomság.

A debütáló lemezen tavasszal jelenik meg. Mindenképp csekkoljátok, mert atom lesz! Remélem utána turnézhatok is majd, szóval legyetek készen rám!