Tom Holland: bármit megteszek, hogy magasabbnak tűnjek

A GQ-val beszélt a színész!

Tom Holland a napokban a GQ egyik újságírójával ült le beszélgetni, ahol többek között kérdezték szerepéről a Pókember filmekben, illetve olyan dolgokról is faggatták, amikről eddig nem szívesen beszélt a nyilvánosság előtt.

Először is mesél arról, hogy inkább hivatásnak tartja szerepét a Pókember filmekben, mintsem munkának, hiszen nagyon sok fiatalhoz tud így szólni, illetve ezek a fiatalok számítanak is rá, pont mint egy karácsonyi csodára.

Pókembernek lenni inkább felelősség, mintsem egy szimpla munka. Vannak olyan gyerekek, akiket bántalmaznak, sokuknak pedig csak ő tud segíteni.

Tom körülbelül 172 centiméter magas (hozzávetőlegesen: Harry Styles: 182, Taylor Swift: 180, Olivia Rodrigo: 165), és frusztrálta sokáig, hogy alacsonynak számít kollégái között, ez pedig magánéletére is kihatással volt. Azt is elárulta, hogy különböző taktikákat is kipróbált, csak azért, hogy magasabbnak tűnjön, mint valójában – teljes mértékben próbált optikai illúziókat elérni a vörösszőnyegen való helyezkedésével például.

Mindenfélét csinálok a vörösszőnyegen, például közelebb állok a fotósokhoz, hogy magasabbnak tűnjek

De aztán az évek során rájött, hogy az ember magassága is olyan dolog, amin nem nagyon lehet változtatni már. Ezért úgy döntött, a sok aggódás helyett

Nem tudok semmit sem csinálni már a magasságommal, maximum izmot növeszteni.