Guinness-rekordot állított fel Louis Tomlinson

Ő adta el férfi szóló előadóként a legtöbb jegyet livestream koncertre.

A tavalyi év kétségtelenül a livestream koncertek éve volt, hiszen számtalan előadó próbálta ezekkel pótolni az élő show-kat, azonban Louis Tomlinson decemberi Live from London koncertje kiemelkedik a többi közül, hiszen hivatalosan is beírta magát vele a Guinness Rekordok Könyvébe. Ő lett ugyanis az a férfi szóló előadó, akinek a legtöbb jegyek sikerült eladnia egy livestream koncertre: a virtuális eseményre világszerte 160 ezer jegyet váltottak meg.

A 2020-as évben jegyeladás szempontjából Louis online show-ja összességében a harmadik legnagyobb volt, őt csupán a BTS-nek és Dua Lipának sikerült megelőznie.

Az énekes koncertje egyébként jótékonysági céllal valósult meg, és olyan szervezeteket támogatott vele, mint a Crew Nation, a FareShare, a Stagehand, és a Bluebell Wood Children’s Hospice, melyeknek összesen több, mint 1 millió dollárt, vagyis átszámolva majdnem 322 millió forintot sikerült gyűjtenie. Emellett az élő koncertjein dolgozó csapatát is támogatta vele, akik 2020 márciusától tulajdonképpen elvesztették a munkájukat.

Louis többszöri eltolás után jövőre végre turnézni indul, melyet februárban kezd azt USA-ban, majd márciusban Európába érkezik vele. Egy bécsi koncert is van a dátumok között április 11-én, ám, mint a legtöbb show-ra, már erre is elfogytak a jegyek.

Ha még nem láttad volna a tavalyi Live from London koncertet, itt be tudod pótolni a lemaradást: