Érkezik Demi Lovato saját vibrátora

Az előadó nyíltan beszél szexuális életéről is.

Szabadabb, mint valaha Demi Lovato, aki egyre jobban megnyílik szexualitását illetően. A legutóbbi ilyen alkalom a mostani, amikor is saját vibrátorával rukkolt elő.

Demi a Bellesa márkával állt össze, ahol saját intim vibrátorát, a Demi Wandet képviseli. A cégről annyit érdemes tudni, hogy Cardi B is innen szerzi be játékszereit, valamint ők is összeálltak egy időre, hogy ingyenes szex-játékokat biztosítsanak bizonyos embereknek.

Lovato maga is megszólalt termékének értékesítésekor, ami egyébként 80 dollárba, vagyis közel 25 ezer forintba kerül és két színben, babarózsaszínben és sárgában érhető el.

Nincs annál nagyobb hatalom, mint a saját élvezetünkről dönteni. Sok időt töltünk el azzal, hogy úgy teszünk, minket nem a szexualitás hajt, épp itt az ideje ezt a gondolatot parkolópályára helyezni. Mind megérdemeljük a kényeztetést. Mind megérdemeljük az orgazmust

– mondta Demi.

Annyi kiderült a kollekció elindulásakor, hogy nagyon limitált termékekről beszélünk, de pontos számot nem közöltek ezzel kapcsolatban.