Ariana Grande a legutóbbi turnéján 4 hónapig beteg volt

Az énekesnő betegen csinálta végig majdnem a turné felét.

Ariana Grande utoljára 2 éve, 2019-ben indult turnéra a Sweetener és a Thank U, Next lemezeivel, és majdnem az egész évet úgy töltötte, hogy járta a világot. Nem kevesebb, mint 101 koncertet adott 10 hónap alatt, most azonban egy podcastben elárulta, hogy ebből bizony 4 teljes hónapon át beteg volt.

Az énektanára, Eric Vetro Backstage Pass című műsorában vendégeskedett, akivel már 14 éve együtt dolgoznak, így a Sweetener turnén is az ő segítségével melegítette be a hangját estéről estére, igaz, többnyire csak Facetime-on keresztül. Az énekesnő azzal kezdte, hogy nagyon leterhelő egy ilyen koncertsorozat fizikailag, ezért már ő is kényszerült arra karrierje során, hogy lemondjon pár fellépést.

Sajnos muszáj volt lemondanom pár koncertet az elmúlt 6 év során. Fizikailag nagyon fárasztó és megerőltető dolog több száz show-t végigcsinálni világszerte. Természetesen csodálatos is, de leterhelő a sok utazás, repülés, a tested pedig teljesen kimerül miatta.

Emiatt pedig könnyen megbetegszik az ember: így lett Arival is, aki hosszú hónapokon át lépett betegen színpadra estéről estére.

A 10 hónapos Sweetener turné alatt például 4 hónapig beteg voltam. Szerencsére csak egy vagy kettő koncertet kellett lemondanom, az egyiket ráadásul a paradicsom allergiám miatt. A többin vagy egészséges voltam, vagy tudtam énekelni a betegségem ellenére is, ami többnyire hörghurut volt.

Ebből természetesen nem érzékeltek sokat a rajongók, hiszen az énekesnő egy igazi profi, elmondása szerint pedig ez nagyban köszönhető az énektanárának, Eric-nek is, aki mindig igyekszik a lehető legjobban karban tartani a hangját.

A közös munkánknak köszönhetően voltam képes annyi koncertet végigcsinálni betegen. Azért tudok egy egész 2 órás koncertet végigénekelni élőben, mert a hangom bemelegítése ott kezdődik, hogy felkelek, nem pedig 45 perccel a show előtt.

A podcastet teljes egészében meg tudod hallgatni alább:

Megosztás: